söndag 5 april 2015

Våren är på ingång!

Som jag tidigare berättat, så var söstera mi och svågern här på långa fredan och hämtade hem "sommar torpet". De har den på vinterförvaring på våran loge.
Så nu, nu känns det att våren är på ingång.
 Det är ju alltid trevligt med en middags promenad.
En runda som är "lagom" lång är Helmer-rundan. Den går vi ofta. Dels så är den lite lagom lång, och så är det så fint i naturen.

Dagarna försvinner fort. Idag har vi varit på 15-års kalas. Min systerdotter fyller år den 20 april, men söstera tyckte att det passade med kalas idag.
Kalas i Växjö klockan 13,00. Och vi hade bjudit hem våra ungdomar som ikväll. Så efter kusinens kalas åkte vi hem hit och hjälptes åt med maten. För eftersom vi kom ifrån kalas så var vi ju alla jättehungriga!??!..... eller inte alls hungriga!
Det blev iallafall mat! kalkonfile, fläskfile i gorgonsolasås och klyftpotatis till det. hummm... det blev mycket mat över. Till kaffet som flertalet hoppade över, åt vi banan i likör 43 med choklad och glass.
 Ungdomarna har åkt hem, mannen har trillat omkull i sin snarkelåda, vilket jag också snart ska göra. Men eftersom jag fått lite hjälp med min nya dator, så måste jag ju kolla lite så det fungerar, det som inte funkade innan. Jag har tex inte kunnat lägga in foto på datorn, så den sista tiden har korten kommit ifrån mobilen. Ikväll har dottern visat mig hur jag ska göra. Skitenkelt då man kan det!

Men nu tya jag inte mera!
P & K , god natt

2 kommentarer:

 1. Helt otroligt! De bilder du visar skulle kunna vara samma som jag har fotograferat. De två första påminner om Fårhagen både med fåren som går där och stenmuren. Den sista bilden ser ut som Käcksabäcken, som rinner några hundra meter från mitt hus. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, så komiskt. Visst är det vackert.
   Den sista bilden har jag tagit bakom våran ladugård.

   Radera