lördag 21 mars 2015

Kul att göra något!

Att gå hemma 24-7 är inte alltid så himla roligt. Så ibland försöker jag att hitta på något. Som typ att måla.
Mannen bad mig att måla muggar. Kände att jag inte hade tid att måla muggarna på målarkursen, därför tog jag hem mina målargrejer-
 Och det är väl passande att sitta vid bordet i vardagsrummet, och måla.
6 stycken är redan färdigmålade, och brända.

Mycket vill ha mera, sägs det. Men jag vill inte ha mera. Tycker att mina sjukdomar och besvär borde räcka, men å nej inte. 
För ett halvår sedan började mina blödningar igen. Och jag tycker att besvären tilltar. I tisdags ringde jag till gyn för en tid, och i onsdags ringer de tillbaka och undrade om jag kunde komma på eftermiddagen. Och det kunde jag ju. Fick ännu en tablett till min "lilla" skara. De vill ju inte operera mig.
Då jag ska till lasarettet vill jag ha sticket med mig, ibland är väntan på bil lång.
Så vilken tur att jag köpt garn till ett par syltasockor, jag hann att lägga upp maskorna, och börja sticka innan jag skulle åka. Visserligen så var inte solskenssockorna färdiga, men jag var på slutet, färdig till att börja med intagning och avmaskning.
Men nu är de färdiga, mina solskenssockor.
På tal om sockor..
Igår var det Rocka sockor"-dagen. Klart att jag var med på det. Eftersom jag hade två udda sockar på mig igår, så har jag ju två uddasockar liggandes rena, därför så har jag även idag "Rocka Sockar"!

Regn, snö och blåst, men jag önskar er alla en Trevlig helg, och strunta i vädret!!

3 kommentarer:

 1. Du som är så skicklig på att sticka sockor hade klart inga problem med att hitta sockor till igår. Det är en del år sedan jag stickade sockor, men när jag ser dina fina bilder känner jag att jag skulle vilja börja igen. Ha en trevlig helg

  SvaraRadera
 2. Wow vad muggarna blev fina!
  Jag kan tänka mig att det är tufft att gå hemma 27-7...:(
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Hahaha...nu fick du mer timmar på dygnet...
  24-7, menar jag så klart :)
  Kram!

  SvaraRadera