lördag 12 juli 2014

Så vacker himlen är!

I går hade jag en vilodag. Satt ute och läste, och bara gjorde ingenting. Det behöver jag nästan alltid, för värken är bedrövlig mot mig, nu värre än värst.
På kvällen kom dottern dy hem, pysen jobbade.
Jag la upp ett par gardiner åt dom nu i veckan, men de blev ändå förlånga, dottern hade gardinerna med sig hem, så jag fick göra om det. Jag la även upp hennes jobbebyxor. Det var lite kruxit, de är jättevida nertill, och så har vi lagt upp dom 2 cm kortare baktill. Pysens farmor klippte nog av 30 cm, och la upp byxorna då jag var på Öland. Och egentligen la hon upp dom perfekt, men då de går ut och in på restaurangen i trappan så snubblar de så lätt, vilket dottern har gjort.
Jag satt vid symaskinen, och dottern lagade mat. En bra arbetsfördelning. Mannen var ute och körde in ved.
 Igår kväll skulle jag släppa in grannarnas katt, fick jag se en underbar himmel.  Men vad solen går ner snabbt. Det var precis att jag hann in hämta kameran och upp i bokrummet, och ta ett kort, sen var solen borta.
Då jag släppt in katten Roffe så såg jag månen även den så jätte fin. Och himlen så blå.
Nu när grannarna är borta över helgen, och jag ser efter Roffe gör jag allt för att skämma bort honom, och ge han mycket med kärlek. Ja dessa gosiga djur. Fast han får nog kärlek av husse och matte också :)

1 kommentar:

  1. Hej Lisa...
    Kom hit genom Evas Kvarnaro och har läst lite om hur du har det. Det är inte lätt att vara sjuk - så bra att det ordnade sig så du fick dina pengar retroaktivt - så bra att du stod på dig!
    Vilken fantastisk himmel du fick med på bild... det gäller att ha kameran med sig - eller i alla fall inte ha alltför långt för att hinna hämta den :)
    Ha en fin söndag!

    SvaraRadera