söndag 13 juli 2014

Kalasdax!

Visst är det trevlig med kalas.
I går kväll var vi bjudna till Söstera mi, hon fyller ...humm...48 år den 17 juli, så vi firade henne i går kväll. Måste ju tänka efter hur ung hon är, hon är min storasyster.
Vi blev bjudna på en god middag, Kryddpotatis, kyckling, sallad och grönsaker.
Alla gäster, utom jag fick tårta till kaffet, de hade visst lite udda tårttagning. Jag fick glass och jordgubbar, eftersom jag inte äter fett, nej jag är inte rädd om figuren men jag tål inte fett.
Elsa ville också ha tårta, men eftersom Signe var med och vi inte skulle ge henne tårta, så fick Elsa sin fika på diskbänken. NEJ Elsa är INTE alls bortskämd.
Vi hade en mycket trevlig lördagskväll, söstera mi, svågern, och alla deras ungdomar, mamma och hennes man E, jag och min man, alla de andra i släkten hade annat för sig, så de missade ett trevligt fest, så de så!
I dag har mannen jobbat lite med sitt intresse här i huset. Jag har försökt att rensa lite uppe i skänken i bokrummet, men det går väl så där eftersom jag och min kropp är ovänner. Har fått lägga mig och vila i omgångar, och det ser fortfarande ut som ett bombnedslag där uppe.
Jag önskar mig verkligen att jag skulle kunna säga att jag mår bra, med det har jag inte kunnat säga på många år.
Jag har stickat lite i kväll framför TV`n så nu känns det som om fingrarna ska gå av i varendaste led, nedrans, nedrans skit!
Men jag hoppas på ett under att jag ska bli bättre, men som min smärtläkare sa,- Det ska ske ett under om du ska bli bättre.
Tror du på under????

1 kommentar:

  1. Hoppat är det sista som lämnar en. Klart vi ska fortsätta att hoppas.
    Jag tror på under.
    Kram!

    SvaraRadera