lördag 1 februari 2014

Slutat att frysa, så härligt!

I onsdags var jag åter på smärtmottagningen, och träffade min smärtläkare. En helt underbar man, tycker jag. Tänk om alla läkare var så förstående och måna om oss sjuka.
Som vanligt gick vi igenom mina mediciner, och eftersom jag inte vill ha dem så tar jag bara precis det nödvändigaste. Försöker ofta att minska ner på dom.
Jag har en tablett som ökar blodgenomströmningen i kroppen. En vanlig dosering är 1*4, jag har blivit ordinerad 2*4, men har minskat ner till 1*1.
Nu ville han att jag skulle öka upp denna tablett till 2*4 igen, och se vad som händer.
Det är bara det att jag har slutat att frysa, jag som frös något kopiöst, det hjälpte inte hur jag klädde mig, eller hur varmt vi hade det här hemma. Men jag fryser inte, vilket gör att jag inte spänner mig så mycket, så då har ju värken blivit lite bättre. Tänk vad dessa små otäckingar kan göra.
Nu ska jag ha denna dosen, och om några veckor ska jag öka upp en annan tablett, och se vad som då händer med mig.
Som det är i dagsläget så går det nog inte att minska på morfinet, vilket jag vill. Om ca en månad ska vi ha telekontakt, så får vi se vad som hänt med mig, och om vi ska försöka minska på eländet.
Like tokigt var det att jag halkade till härom dagen och sträckte till mig i ryggen, och det känns.
Och inte nog med de, jag råkade ta på mig ett par vita strumpor, då upptäckte jag att våra golv inte var rena. Det är skillnad på skitiga sockar, eller solkiga sockar. Golven blir inte rena med en golvmopp, man måste knäskura för att de ska bli rena. Så är det bara.
Sagt och gjort, jag dammsög, och sen knäskurade jag på nerevåningen. De känns lite i nacken, men för axlarnas skull så är det bättre att knäskura, än att moppa. Och S hade jag aldrig fått till att knäskura. Han ser inte hur skitigt vi har det här hemma, men det gör jag.

I torsdags hade jag åter en mamma-dotter-dag, då med den äldre dottern. Så kul att träffa tjejerna.
Fredags förmiddagen hade vi åter ett stickcafe nere i affären, mycket trevligt.

Nu är det snart lördagskväll. Vi har under dagen varit och kollat på badrumsinredning.
Men nu är det matlagning som gäller, vi ska ha gäster ikväll.

Trevlig lördag, mina vänner!

1 kommentar:

  1. Sluta att använda vita strumpor. Ta svarta i stället . Då syns inte smutsen ;)
    Kram!

    SvaraRadera