torsdag 20 februari 2014

Den är min! Och ingen annan ska få den.

Det är (nästan) alltid kul med besök. Och det är klart att jag har Gevalia eller ett gott te att bjuda på. Men dagens besök uppskattade jag inte. Det var någon hök som satt sig på fågelbordet. Så jag drack mitt kaffe i min ensamhet tillsammans med Elsa, så klart.
 Nu är den ena strumpan färdig, den är såå skön, och fin. Har börjat på den andra. Detta strump-paret ska jag INTE ge bort, utan behålla själv! Så de så!
I går gjorde jag ingenting, men hann inte bli färdig, så jag har fortsatt idag, där jag slutade igår. Lite ansträngande är det så jag måste vila lite i mellan åt. 

Jag har även tvingat mig ut på ett par promenader med Elsa. Men det är inte alls roligt. Varje fotsteg jag tar, så värker det i höfter, ljumskar, knä, ländrygg och upp i korsryggen.
Har legat för mycket så nacken värker, och då kommer ju denna djävulska huvudvärk. Allt är som en enda ond cirkel. Jag blir bara så himla trött och less på de hela ;(

Och så har jag tappat min sjal, bara elände. Den kan ligga på operation, eller i entréhallen på lasarettet eller i taxin som körde hem mig i tisdags. Så typiskt, jag stod i måndags och höll i likadant garn som jag stickat sjalen i.  Så det blir att köpa garn och sticka mig en ny sjal, för jag klarar mig ju inte på alla de andra som jag har.

Hoppas att ni alla har det bra iallafall!! Kram

2 kommentarer:

 1. Trist när man tappar bort sina saker. Men du stickar väl snart en ny varm skön sjal till dig.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Men vad trist att sjalen är borta.
  Men som sagt...du får fixa en ny ;)
  Kram!

  SvaraRadera