onsdag 19 februari 2014

Skönt att det nu är gjort!

Nu har jag stickat mitt fjärde par strumpor färdiga. Randningen stämde perfekt på detta garnet. Detta paret ska den äldre dottern ha. 
 I måndags hade vi besök på stickcafe´t, då kom "Garn Carin", hon hade med sig lite smått och gott, för brodering, virkning, och stickning. Jag laddade då upp med lite garn. Dottern den yngre vill ha en ny halsduk, och jag ska äntligen få mig ett par strumpor. Jag köpte alue vera garn till mig, tyvärr så var det sista nystanet i denna färgen, så jag kan inte sticka båda paren samtidigt.
Igår hade jag tid på operation, jag hade då sticket med mig och en ljudbok, Jo Nesbo`s Polis. Så tiden gick fort då jag satt och väntade från 11,10-ca 12,45 så jag kom en bit.
De skrapade bort slemhinnan i livmodern. Hoppas nu att jag ska slippa mina besvär.
Jag vaknade vid 15-tiden, helt slut och dötrött. Orkade inte vara vaken, utan jag låg i dvala fram till 16,30, fick kaffe och macka. Då jag varit på toaletten vid 18-tiden, fick jag inte tillbaka sängen, utan fick sätta mig i en fåtölj. Där satt jag och slumrade tills taxi´n kom. Var inte hemma förrän klockan var över 20,00.
Trött, sleten och orkeslös rostade jag bara en macka till mig, sen trillade jag i snarkelådan, och somnade ovaggad.

Idag ska jag göra ingenting, och vila lite därefter, så jag inte förtar mig!
Kram, och ha en bra dag!

Ett stort tack till Skaparglädjen, Camilla och Marianne för att ni läser min blogg och alltid stöttar och uppmuntrar mig. Ni betyder mycket!

5 kommentarer:

 1. Hoppas du piggnar till fort nu efter din op.
  Och dina raggisar är jättefina, ska bli roligt och få se halsduken när den är klar.
  Ha en bra dag...kram

  SvaraRadera
 2. Skönt att höra att gårdagen gick bra.
  Du är så flitig med dina stickade raggsockar, jag har svårt att få till hälen.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Ta det riktigt lugnt nu.
  Som sagt...vila,vila och vila.
  Inget mer!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Oj vad du varit med om och jag som tänkte skönt att det här var gjort när jag gick ifrån mammografin för en halvtimme sedan!
  Ta hand om dig!
  Kram M.E

  SvaraRadera