fredag 7 juni 2013

Underbart!

Idag är jag en livsnjutare!
Sitter ute i solen och samlar på mig lite D-vitamin, solar och stickar på en sjal till mig.
I tisdags hade jag tid hos sjukgymnasten, så jag åkte med mannen in till Växjö till dottern DY. Kom till henne 6,40, så Elsa och jag la oss på soffan och sov till ca 10,00 Skönt.
Vi gick en runda på stan, dottern och jag lunchade där nere, vi hade Elsa med oss, inga problem.
Trött är jag, magen upplåst och gasig, och värk i hela kroppen, så jag kan med gott samvete sitta ute och njuta.
Igår hade vi ungdomarna hemma, den yngre tvättade sin tvätt och fick den torr ute. Den äldre var hemma tillsammans med sin sambo, för att laga mat tills på lördag, då pojken har sin Examensfest.
Svärsonen tog sin Examen i onsdags, så nu titulerar han sig som Civilingenjör i maskinteknik. Han har pluggat i 5 år, han är duktig, han har inte kört på en enda tenta. Grattis till svärsonen!
Det är lite trist, för mannen bara jobbar. Är han inte på jobbet så jobbar han på gården. Han är inte det minsta social nu för tiden. Jag svor då han åker, och sover då han jobbat färdigt. Han kommer in vid 21,00-21,30.
Idag är han hemma och jobbar, så  vi slarvade med lunchen, jag kokte rabarberkräm och så åt vi frallor till den, brukar inte slarva med maten. Fy på mig. men gott var det.
Mannen hade ont i sidan, där satt det en pytteliten fästing, så liten att jag inte kunde ta den med fästingplockaren, så den hade precis bitit sig fast, men det hade hunnit bli rött och en bula på en cm i diameter. Gäller nu att hålla koll på bettet.
Nu ska jag fortsätta att samla på mig vitamin-D och njuta tillsammans med Elsa och Lotta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar