onsdag 16 januari 2013

Härliga vinterdag!

 I eftermiddag klockan 14.00 hade vi - 7 grader. Elsa och jag tog oss en skogspromenad. Hon älskar att få springa lös i skogen. Och just nu har jag så ont att jag knappast kan gå, så det passar perfekt då vi kan förflytta oss i vår egna takt. Hon kommer givetvis då jag ropar eller visslar på henne.
 Ser ni henne där framme??
När vi kom hem tog jag ett nytt kort på vårat hus. Jag ska försöka lära mig min nya kamera.
 Min lilla Elsa, hon hade is i hela skägget då vi kom hem.
 I lördags var vi hos min syster och svåger. Deras son har som projektarbete i skolan att byta elcentral hemma i huset. Tror att han bytt lite annat också. Min man är hans handledare, han har haft sin praktik hos min man. Så det blev en heldag hos dom. Trevligt!

I söndags var vi allihopa hos farmor på middag.

Jag förvaras nu hos arbetsförmedlingen i mappen för jobb och utvecklingsgaranti. Jag vet inte riktigt skillnaden nu, men jag har fått en ny handläggare och jag ska nu igen sjukskriva mig då jag är dålig, men det är jag ju alltid mer eller mindre. Förra veckan sjukskrev jag mig då jag hade så ont i huvudet med synrubbningar. Nu är jag sjukskriven för jag har så ont i kroppen-huvudet-nacken-bröstrygg-ländrygg-ner i baken -höfterna och benen. Jag har haft så ont att jag inte har kunna sovit på två nätter, och stigit upp kl. 05,00. I går fm kunde jag inte ta mina starka värktabletter för jag skulle till vårdcentralen för provtagning. Jag kör inte bil då jag tar de starka. Var ju i kontakt med gastro i förra veckan pga mina magbesvär så då bestämdes det att jag skulle lämna prover.Vilket jag skulle ha gjort två gånger i höst men det hade gastro missat
Och imorgon ska jag träffa min handläggare på af igen, hon kommer på besök till café Migori, så då tänkte jag att jag måste dit.
Måste även tillbaka till VC. Skulle ju även lämna avföringsprov. Kan undra varför man inte får den infon innan.

Ha en fortsatt trevlig dag!
Själv så tänker jag nu elda upp i den öppna spisen och lägga mig så soffan för att njuta av spraket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar