onsdag 23 januari 2013

Det är mycket gnäll också!

Ibland känns livet lite lättare, och ibland inte.
Efter en lugn, trevlig och rofylld helg, okej bortsett ifrån den värkande magen, så börjar måndagen inte alls bra. Vet inte vad som händer. Men det värker ifrån huvuden ner till knäna, värre än vanligt. Värst är ländryggen och bäckenet.
Måndagsmorgonpromenaden var tortyr, så ont hade jag.
Och inte tala om måndags natten. "Någon" var här och låste ryggen till hälften, ländryggen och bäckenet var helt låst, och jag kan inte hitta nycklen. Ett helt företag då jag skulle röra/vända mig.
Då klockan var 04,15 kunde jag inte ligga kvar i sängen, utan steg upp, åt frukost, läste smålandsposten. Därefter la jag mig på soffan och sov vidare. Mannen fick gå ut med Elsa, för jag visste inte om jag skulle klara av en promenad.
Hade en tid hos sjukgymnasten på em, visste inte om jag skulle kunna ta mig dit, men det gick bra. Jissus så ont det gjorde, men det kändes skönt efteråt. Tyvärr så har jag precis lika ont idag. 
Igår kväll tog jag de starkaste pillren jag har, så natten har varit någorlunda. Jag tycker inte om dom pillren, vill inte bli en tablettmissbrukare, men det är bara att pilla i mig och inte gnälla...

Det finns medmänniskor som menar väl, och ge tips och råd. Men ibland blir jag ledsen, för när läkarna och sjukgymnasterna står maktlös och river sig i huvudet, hur kan då vissa människor tro att dom ska kunna hjälpa mig.

Jag har varit i kontakt med gastro, fått ta blodprover och lämna avföringsprov. Är det någon aktivitet i min crohns så får jag reda på det annars så så är det "bara" en vanlig sjukåkomma vid crohns, magont. jag har varit förskonad och sluppit magont. Det är annars vanligt.  

2 kommentarer:

  1. Usch, så jobbigt du har det just nu.
    Det är ju bara så att en del människor kan allting (tror dom)
    Tänker på dig.
    Kram!

    SvaraRadera