fredag 13 april 2012

Lite småkul!

NU FÅR DET VARA NOG! Jag måste ringa polisen! Det har nämligen flyttat in en kvinna i smyg här hos oss!

Jag ser henne ibland när jag går förbi spegeln: hon är fet och glåmig och ser sur ut. Hon har inte alls min smärta fulländade figur eller mitt charmiga leende.

Hon betalar ingen hyra så det minsta man kan begära är väl att hon städar lite. Men icke. Snarare tvärtom! Hon rör till det hela tid...en och gömmer undan grejer så jag får gå och leta i timtal efter saker och ting.

Min mat är för det mesta uppäten när jag blir sugen på något gott. Och när jag känner att jag skulle vilja ha ett glas vin, ja då är det nästan tomt i vinboxen! Den som skulle räcka minst ett par veckor till! Klart att hon varit där också och snyltat.

Det värsta är att jag tror att kärringen STJÄL också. Så fort jag fått in pengar på kontot så går det inte lång tid förrän det är tomt igen! Antagligen har hon hittat min bankomatkod och går där och nallar.

Men vet ni! I förra veckan skulle jag ta ett nytt passfoto och PRECIS när blixten avfyrades och fotot togs, tror ni inte att människan tränger sig in i fotoautomaten o sätter sig framför mig?! Nu får jag dras med det hemska fotot i mitt pass i åratal.

Nej, hadet så bra nu! Jag måste ringa polisen nu och anmäla det här så det blir som förr igen!

1 kommentar:

  1. HAHAHAHAHAHAHA HIHIHIHIHI, tror minsann att den kärringen har varit här med.

    Önskar dig en alldeles underbar helg

    Kram "Pigan"

    SvaraRadera