fredag 20 april 2012

7-sova-dag!

Sicket liv vi lever, eller jag lever. Igår kväll hade jag trillat innan klockan var 20.00. varit vaken mer än många gånger i natt, utan nattadans, och sov till 7.00 idag, då det var dax för första frukosten.
Sen är det så himla gott att sova vidare.
Men idag har jag haft en 7-sova dag. Att jag bara kan vara så trött och orkeslös. Kunde bara inte hålla mig vaken, så jag har varit vågrät nästan hela dagen.
Dottern lagade lunch till oss, stekt tortillaskyckling, helt supergott!
I eftermiddag körde jag ut till Rolsmo på lite fika/pratstund, skulle även hämta lite Tuppeware produkter som jag reklamerade för en tid sedan.
Dottern har kört och jobba, mannen är på grillfest med jobbet. Jag har legat här på soffan och funderar skarpt på att intaga sängen. För visst är det okej att sova en sådär 18-20 timmar på ett dygn.

Jag har som så många, alla andra, en massa måsten att göra. Men dom struntar jag i. Jag kan göra dom en annan dag, och blir dom inte gjorda då heller så kvittar väl det. Det är så underbart skönt att min man har denna inställning till mig, då jag som denna dag inte orkar med någonting.
Magnus Ugglas titel "Dom sä jag skiter i allt men det skiter jag i"

Kan undra hur "Pigan" haft/har det!

2 kommentarer:

  1. 7 sovar dag, nä nä inte då. Oj oj jag steg upp vid 11.30. Ja vilket liv jag/vi/och många andra har. Efter man har fått vakna i lugn och ro så har allt gått i sakta mak idag. Ikväll har vi varit på teater där dottern är med, trevligt hon var så duktig så o de andra oxå. Ja du man kan verkligen undra hur jag haft det!!!! Jag har bilat till växjö i 2 dagar, fått mera värk, trötthet, händerna totalt bortdomnade/låsta. och fått sitt i rec o väntat mkt. vilket slöseri med skattebetalarnas pengar. oj man får ju hela tiden höra det att man ligger samhället till last, men jag betalar väl oxå på mina ynka pengar jag får. Det som gör väldigt ont förutom att man har fruktansvärt ont själv och är så in i baljan trött, vet ej om ngn kan fatta denna trötthet. I alla fall det som gör ont e att de ska bedömma en människa på ca 8 tim totalt. Tex läkarbesöket 45 min då har läkaren sin mobil på och den surrar till lite och han kollar in den, okej, vad hade skrivits om mig om jag gjort så?Tja det finns mer att säga, men.....tyar inte mera nu.
    Jag får hoppas att de har lyckats fånga upp mina besvär rätt, så att de kan ge mig sjukersättning för jag orkar snart inte en dag till med den press de utsätter en för. Har haft fibro stämplen sen 80 talet, och nu går det bara utför, med ännu mera besvär.
    Allt hade kanske inte känns så tungt om man hade haft bra läkare, handläggare m m. Hej & hå vad negativ det låter, men så e verkligheten oxå. När jag har samlat mera kraft så ska jag verkligen försöka att få ngn till att ta tag i dagens sjukvård, fk, för detta kan inte få pågå (jag har mina planer). Oj det blev långt, jag skulle bara skriva lite snabbt, kudden väntar ju sen länge efter mig o viseversa. Sov så gott kram "Pigan"

    SvaraRadera