onsdag 8 mars 2023

Tvära kast!

 Vi har haft underbara dagar, så härligt väder att det har gått att torka tvätten ute. Det luktar ljuvligt. lördags fyllde Stefan år, så vi hade kalas då. Så i söndags tvättade jag den stora vita duken, torkade den ute, sen så enkelt att mangla den.

Och nu har vi fått tillbaka vintern. Det snöade på bra i går. Stefan funderar igår om han skulle snöploga eller inte. Han bestämde sig för att skotta iallafall.

Han körde både på vår och Therese ladugårdsbacken. 


Fast det syns inte idag, för det har snöat och blåst inatt.

Men så fint och härligt det är!!

4 kommentarer:

  1. Så vackra bilder. Så ska vintern se ut. Kul att du uppskattar snön. Det bästa som finns är att torka tvätten ute. Älskar doften på våren av utetorkad tvätt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Jag önskar att vi hade haft detta vädret från december-efter v 8. Det är så trist då det snöar, töar bort, + och - lite då och då, och däremellan regn.

      Radera
  2. Visst är det fint! Superläcker dag idag! Solade på altanen en stund...känns i ansiktet!
    Uttorkad tvätt doftar ljuvligt! Har inte satt upp torkvindan för våren ännu. Och nu hittar vi inte fästet inte 30 cm snö...Men utetorkningens tid, den kommer! Krsm! Anna-Lena

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi har vår vinda ute året runt. Jag hänger ut tvätten lite då och då även under vintern. Men nu har linan gått sönder på flera ställen, så vi ska köpa ny nu i vår. Bara vägrar att byta linan, för det är hopplöst. Köper hellre en ny.

      Radera