fredag 23 september 2022

Älskade barnbarn!

 Vi hade gäster för två veckor sedan, och för tre veckor sedan. Vid dessa tillfällen fick jag/vi blommor som fortfarande står i vasarna. Visst buketterna har krympt, men vi kan fortfarande njuta av dem.

Natten till onsdagen hade vi frost. Tänkte att nu har mina tomater frusit. men icke. Jag kunde med glädje plocka in en skål. De är ju så goda.
Förra fredagen hade Hallabro el utställning i Solcellsparken i Tingsryd. Chefen ville då att Fredrik skulle jobba några timmar. Visst gjorde han det om han hade barnvakt. Tro nu inte att jag funderade på detta då jag fick förfrågan. Klart att lillkillen fick vara hos mormor. Det är så mysigt att vara själv med honom.

Och igår hade Therese em-kvällsjobb på jobbet. Hon undrade då om jag ville/kunde hämta Astrid och Melker på fritids och förskolan, klart att jag ville det. Stefan kom hem så han var med och hämtade barnen. Då vi kom hem gjorde vi ett "logbesök" dvs vi åt glass.

Idag skulle Therese iväg med Melker, så hon undrade om jag ville hämta Astrid, givetvis så ville jag det.
Då vi kom hem blev det lite kringelbak.
Innan Therese och Melker åkte iväg så ringde Melker och undrade om mormor och morfar ville komma in till dem på en tacokväll. Det tackar vi inte nej till.
Våra älskade barnbarn är en bonus här i livet. Inte ofta som vi säger nej till dem.


3 kommentarer:

 1. Alltid roligt att träffa barnbarnen...hur stora de än blir. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varje ålder har sin tjusning. Och vi är lika glada i alla tre. Fast Melker är morfars dräng. Han är så lik Stefan. Helt otroligt att se dem ute på ladugårdsbacken och vid traktorerna.
   Kram

   Radera
 2. Barnbarn är det bästa dom finns. Trodde ju att jag skulle bli utan. Båda döttrarna var över 35 år då de fick barn. Sjukdom, endometrios ... och spruckna förhållanden ...Gjorde att jag "get upp". Men så kom tre inom 22 månader. Två av dem befruktade vid samma tillfälle. Livet går inte alltid på räls! //Anna-Lena

  SvaraRadera