tisdag 2 november 2021

Målarkurs!

 Förra året målade jag en värmeljus-tomte, som jag blev nöjd med.

Så jag tänkte att jag fortsätter med denna ljusstake. Fast tomten fick gråa kläder

Fast jag nöjde mig inte med en, utan jag målade två stycken, nästan likadana.
Jag håller på att måla två olika tomtar. Ska försöka bli färdig med dem innan jul.
Nu har jag även köpt lite porslin som jag ska måla Bamse, Skalman, Lille Skutt och katten Janson.
Så idag har jag börjat rita på porslinet, får se om jag börjar måla med färger i morgon. Jag hinner inte att bli färdig med detta innan jul, men kan ju måla lite här hemma iallafall.
Det är så roligt, extra roligt då man blir nöjd med sitt måleri.


3 kommentarer:

 1. Vilken talang! Så fina tomteljusstakar! Ska barnbarnen få tallrikarna? Superfint! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Astrid och Melker har fått Bamse-tallrikar, så nu ska jag måla till Helmer. När jag ändå är igång med målningen, så målar jag dubbelt.

   Radera
 2. LÅNEBJUDANDE FRÅN NOVELTY FINANCE"
  Hej!!! Är du i behov av ett lån? Om ja, kommer jag att rekommendera dig att ansöka om ett lån genom Novelty Finance Inc.

  Jag heter Davina Claire, jag är finanschef för Novelty Finance och du kan ansöka om ett lån hos mitt företag och ha ett lån på ditt konto inom 24 till 48 timmar. Det har kommit till min kännedom att många människor har så svårt att få lån från sina lokala banker eller andra finansiella institutioner på grund av hög ränta, otillräckliga säkerheter, skuldsättningsgrad, låg kreditpoäng eller andra skäl.

  På NOVELTY FINANCE tillhandahåller vi finansieringslösningar. Vi erbjuder alla typer av lån (Personlån, Företagslån och många andra). Vi erbjuder flexibla och flera lånealternativ, inklusive säkrade och osäkrade lån, lång- och kortfristiga lån som är skräddarsydda för dina ekonomiska behov.

  För frågor/frågor? - Skicka ett mail till [noveltyfinances@gmail.com] eller ring / WhatsApp via: +447915601531]

  Vi strävar efter att göra lån enkelt, bekvämt och prisvärt.

  Vår tjänst är mycket snabb, pålitlig och pålitlig och du kan låna upp till 5 miljoner euro till en subventionerad ränta på 3 % per år. Vi är rätt företag att kontakta när du är i akut behov av ett lån.

  Inga fler väntetider eller stressiga bankbesök, vår tjänst är tillgänglig 24/7. Du kan ansöka om ett lån när som helst och var som helst på din egen bekväma plats med din telefon eller din bärbara dator, allt du behöver göra är att skicka oss din låneförfrågan via:
  E-post: (noveltyfinances@gmail.com)
  WhatsApp/ Telegram: +447915601531
  Telefon: +447915601531

  Vi är alltid glada över att ge ekonomiskt stöd.

  SvaraRadera