måndag 2 augusti 2021

Kul tidsfördriv!


 Jag har sökt efter traktor tröja till Melker. Hittade en, men då var beskrivningen på norska. Pratade med Carin, som har en garnbutik. Hon letade upp ett mönster på en traktor-tröja. Så jag beställde garn till hennes traktor-tröja, mönstret fanns i en veckotidning. Då jag fick hem mönstret och garnet började jag att sticka .Vi får väl se hur den tröjan från blir, jag har upptäckt att mönstret inte stämmer. Men det kanske man får räkna med då mönstret kommer ifrån en veckotidning. 

Fast jag har ju alltid flera stick-projet på gång. Så då jag hittade ett annat mönster på en tröja, så skickade efter garn och mönster, och jag blev jättenöjd med tröjan.

Hoppas bara att Melker är lika nöjd, annars så får de sälja tröjan. Det är minsann inte billig med garn, definitivt inte om man har krav på finare garn, för jag stickar inte i skitgarner.

6 kommentarer:

 1. WOW Så duktig du är på att sticka!
  Klart att han blir nöjd!
  SV..Det är lätt att bli för rund.
  Konstigt att Hö kan bli så tungt .
  Ha en bra dag!
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jo jag hoppas att han är nöjd med den. Än så länge har det varit för varmt för att börja använda den.

   Radera
 2. Jättefin tröja! Den kommer han nog att vilja ha jämt.
  Jag gör som du, stickar i ett lite finare garn. Det blir dyrt, så jag hoppas verkligen att mottagaren uppskattar plagget. Hittills tror jag att de alltid har gjort det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! För några år sedan stickade jag islandströjor i Järbos raggi, men dom har barnbarnen knappt haft på sig, gillade inte alls tröjorna. Och nu är de för små.

   Radera
 3. Jag förstår att allt är bra med er!
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 4. Då är ni totalt slut på söndag!
  Kram!

  SvaraRadera