tisdag 17 december 2019

Hur svårt kan det vara?

Vi ska nu få två fyrfacks kärl till soporna. Tänk vad skönt att kunna sortera, och gå ut direkt till soptunnorna. Idag sorterar vi under diskbänken och i pannrummet. Då det är fullt, fyller vi bagaget och kör till återvinningen.
De nya kärlen skulle komma någon gång mellan den 6-13 december. Alla våra grannar, utom vi och Therese fick nya i onsdags.
Ingen fotobeskrivning tillgänglig.
I torsdags kom det en bil, stannade en lång stund, sen körde han vidare, och kom tillbaka. Så då gick jag och pratade med honom, jag sa till honom att han skulle lämna hos oss och Therese.
Men han var bara inne på att lämna hos hus nr 8, men där finns det redan de nya tunnorna, 8:an fick på onsdagen, samtidigt som de andra grannarna.
I fredags ringde jag till SSAM. Men ingenting har hänt, så jag ringde i går igen.
Vi får väl se om vi får idag, eller jag ska ringa igen.
Hur svart kan det vara att ta våra gamla soptunnor, och lämna de nya???

2 kommentarer:

  1. Det går alltid att försvåra saker och ting. Vi har haft 4-fackkärl i en del år. Jag skulle gärna velat bytt indelningen lite. I den som töms varannan vecka finns ett kärl för mörkt glas....det har jag nästan inget, men i den tunnan som töms var fjärde vecka finns ett fack för klart glas, som de flesta sylt och grönsaksburkar säljs i. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi har också mest klart glas. Fast fyller vi den, så har vi ju Thereses tunna, när vi väl får våra. De har mest färgat glas. Men återvinningen här i Linneryd ska vara kvar, så vi kan åka dit, om det behövs.

      Radera