torsdag 8 februari 2018

Nej, vi har plusgrader!

I söndags kom Christian för att jobba i huset, Astrid följde med till "momo", och Therese låg sjuk hemma. Stefan hjälpte Christian, så jag fick rå om Astrid själv, så mysigt.
Sådana dagar älskar jag.
 Mysigt har det också varit i vår natur. I fredags eftermiddag började det snöa, och fortsatte tills i söndags. Vi har haft ner mot - 14 grader, och så vackra dagar. Tyvärr så har det idag vänt, för vi har nu + 1 grad.
 Jag har stickat mycket till Astrid i alpacka-garn. Det har blivit mycket över. Så i höstas stickade jag en kofta på restgarnerna, vid varje färgbyte stickade jag ett varv med tappade maskor.
Den koftan fick mamma. Men jag hade fortfarande mycket alpacka garn över.
Så jag stickade en kofta till mig också, fast utan de tappade maskorna. Till min kofta behövde jag köpa till två nystan.
Bra med lite tidsfördriv då jag inte orkar göra något.

6 kommentarer:

 1. Ja, lite trist att snön töar bort nu, vi hade minus 17 en natt. Fina färger i din kofta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi får hoppas att metrologerna skojar med oss.

   Radera
 2. Det är så kul att sticka, men tyvärr har vi inte någon riktig garnaffär i närheten. Jag har ibland tänkt på att åka iväg till Vartofta Garn eller nåt annat ställe. Det skulle vara kul att bara få gå och frossa i garn. Annars blir det mest på mässor. Ha en fin helg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skickar efter garn ibland. Vet man vad man vill ha så går det ju bra.

   Radera
 3. Gärna snö så länge det är vinter. Men om en dryg månad ska den vara över. Vintrarna blir värre för vart år. Dessvärre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. jag har gärna snö och kallt december-februari, typ till efter v 8. sen kan våren komma.

   Radera