söndag 3 september 2017

Vilken underbar helg!

Igår kväll var vi borta hos grannen på byafest. Jätte trevligt. Tror att vi var 26 personer som mötte upp.
Jag hade gjort kyckling-, och köttfärspaj till oss. Astrid somnade och sov i sin vagn, jag gick hem ca 22,30, Therese med familj lite senare, Stefan kom då alla låg i sängarna.
Idag vaknade Astrid 5,30, hummm... lite för tidigt, men då var det morgon.
Jag hade lite småplock på hela förmiddagen. Vid elva-tiden kom Sofie och Fredrik. Mamma, Erno, svärmor, pappa och Lehna kom 12,00.
Jo, för idag är jag i fyllan.Anne-Louice Lisa Karlssons foto.
Vi har haft sönder många utav våra köksglas, så jag hade önskat mig nya. Så jag fick 16 st. Blev så nöjd. Sofie och jag hade kollat runt lite.
Min kaffebryggare är dålig, Tjejerna hade sagt till Stefan att jag behöde en ny.
Hade även önskat mig gummistövlar utan skaft.
Utav mamma och Erno fick jag en vinkaraff, svärmor gav mig pengar, å pappa och Lehna kom så hade de med sig en flaska vin.
Det har varit konstrunda i helgen. Jag hade bestämt mig för att gå ner till grannen och köpa ett par dukar., men då jag bestämt mig för två dukar så fick jag dem i födelsedagspresent. Ett stort tack till Birgit och Ingela.

Vi har flaggat dubbelt idag, Stefan och jag har 29-årig förlovningsdag. Detta firade vi ikväll, vi åt då oxfilé. Köpte oxfilé för lite sedan på City Gross. Den var så mör och fin, bara trillade sönder i munnen.

Enkelt och kortfattat så har jag haft en toppen dag.

4 kommentarer:

 1. Ett försenat grattis till dig! Det verkar som du har haft en toppenhelg. Kram

  SvaraRadera
 2. Grattis en gång till.. Att du blivit ordentligt firad kan jag läsa här. Gummistövlar utan skaft har jag, är så nöjd med dem, lätta att ta på.
  Önskar dig en fin måndag.
  //Anne-Lie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Har länge velat ha sådana stövel/sko.

   Radera