söndag 17 april 2016

Vilken helg!

Jag hade en underbar fredag tillsammans med min syster. På spa´t tog hon ansiktsbehandling, och jag massage. Söstera låg lite illa till så hon hade huvudvärk på fredagskvällen. Min massage triggade igång min kropp, framför allt nacken och huvudet, så jag hade hemsk huvudvärk i går.
Men vad vi var nöjda med vår julklapp på Minovera-spa´t. Jag kommer garanterat att återkomma.

Gårdagen gick sakta men säkert framåt. Det hände inte mycket för min del. förutom att jag laddade batterierna inför kvällen. Stefan han var som vanligt ute och jobbade, jobbade med den eviga veden. Vi har nog bara ved för typ 10 år framåt, minst.
 Fast jag kan ju alltid sälja lite........

Min systerdotter fyller 16 år på onsdag, så vi var bjudna på kalas igår kväll.
Alltid gott och trevligt att träffas och umgås. Vi var nästan alla samlade, fattades gjorde min bror och svägerska. Tack och Grattis Elli-velli-Vira!
Givetvis så blev det lite Astrid-snuffs....

Mindre roligt var att i natt blev min systerson utsatt för ett rånförsök. Han var det fjärde personen som blev utsatt i natt i Växjö. De stack ett vasst föremål i hans arm, så han fick uppsöka akuten. Men vilken tur i oturen att han hade skinnjackan på sig, den tog emot en del i sticket. Fy vad jag blir lessen.  Och så tänker jag på Sofie och Fredrik som bor i Växjö. De kan väl flytta hem till lilla mamma.

Idag har gårdagen gått i repris. Sovit, vilat, och gjort ingenting. Däremellan så har jag vilat lite.
Stefan sa häromdagen att han var sugen på räkor. Inte min favorit precis, men vi har ju våra olika tycken. Då jag var på Börjes i Tingsryd så köpte jag hem lite.
Lite söndags mys till herr och fru Karlsson.

4 kommentarer:

 1. Låter som en toppenhelg om man bortser från rånförsöket. Hemskt att det ska hända så mycket hela tiden.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Rånförsök klara man sig bra utan. Ved köper vi av en fd bonde i byn. Femton säckar brukar räcka för vintern.
  Ha det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att ha lite ved att värma sig med.

   Radera