fredag 1 april 2016

Allaredan fredag!

Denna veckan har gått snabbt, allaredan fredag.
Jag har gjort det lilla, dvs ingenting typ. Har försökt att återhämta mig sen påskhelgen. Det är så lätt att trilla ner, men det tar lång tid att komma upp igen. Har väl inte lyckats sådär bra?!?
Skulle ha städat lite, men skiten springer inte ifrån mig.
Stefan har varit ledig lite ifrån sitt jobb denna veckan, han har istället varit ute i skogen och jobbat där. Tror inte att han skulle bli så glad om jag sa att vi skulle städa här hemma.
Jag har iallafall tvättat idag, än så länge har inte tvätten blåst iväg. Det är så skönt att tvätta lakanen, torka dom ute, och sen bädda med dom igen, sen sover vi så gott.
Elsa löper nu, så då blir det mertvätt. Jag tog bort duntäcken innan hon började löpa, och bäddade med våra sommartäcken, däröver lägger jag ett extra påslakan. Det är ingen mening att ta på henne ett tikskydd, för det tar hon av sig, att förbjuda henne att ligga i våra sängar är heller ingen mening, för hon hoppar upp då vi sover.
Kortfattat så är det bara att byta lakan en-två gånger i veckan, istället för att byta var-varannan vecka.
Min söta lilla Elsa! Hon är för go hon!

Önskar er alla en trevlig helg! //Kram

4 kommentarer:

 1. Min hund, Milou, som är borta sen många år tillbaka var lika glad för att ligga i våra sängar. Han hade en huvudkudde mellan oss som han låg på. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stefan och jag har en nivåskillnad på ca 10 cm så Elsa kan inte ligga emellan oss, hon brukar ligga mitt i min säng, och så får jag ligga där det finns plats.

   Radera
 2. Go hund i headern! Hjo-Hjo hälsar.

  SvaraRadera