fredag 18 september 2015

NEJ, nu är jag trött!

Det går inte att beskriva, men nu är jag trött, trött på allt, trött på värken, trött på att vara trött, trött på att inte ha orken, trött på det mesta!
Och hur kul är det för Stefan, att ha en fru som inte tya någonting, en fru som lägger sig strax efter middagen, en fru som inte gör någonting. 
Fast det klart, Stefans fru brukar inte gnälla och beklaga sig för sin man rätt hur illa det är.
Men just nu är jag förbannat trött på mitt liv, vilken herrans tur att jag har mina nära och kära, Stefan, och våra ungdomar, och en del andra, ingen nämn och ingen glömd. Men de förgyller min tillvaro!
Värken i hela kroppen, ändå knaprar jag de otäcka pillren. Vill inte ta för mycket, men ikväll klarade jag knappt att gå upp i trappan, och hur kul är det på en skala från 1-10
Nå väl, nu ska jag försöka sova, hade ju varit lättare om jag haft en skön säng och en skön kudde. För det har jag ju inte, just nu. 
För 10 år sedan köpte jag mig en ställbar  Hilding säng, och julen 2013 fick jag en magnet madrass och magnetkudde, de är guld värda, men just nu finns det inget som är skönt.
Känner att jag just nu bara spy galla över allt och inget.
Nå, några ljusglimtar finns i mitt mörker.  Båda tjejerna har ringt idag, och så fick jag ett besök i eftermiddag, och det uppskattade jag, ☕️ så på med kaffet.
I morgon är det en ny dag, med nya utmaningar, kan inte bli värre än idag 😡
Puss o kram, god natt 😴😴💤

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tack! Och kram att du tyar med mig ❤️

   Radera
 2. Mitt i allt elände kan du ändå tänka att det kommer en ny dag som inte kan vara värre. Tur att du har ett sådant synsätt hur hemskt det än är. Många kramar från mig och förhoppning om att helgen ska bli bättre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att du tyar med mig. Det är tur att jag har minaljusgltsr i min tillvaro. Kram

   Radera
 3. Jag förstår dig med allt . . . trött på att vara trött är bra ordval . . . .
  Ja hade du inte haft dina kära hade situationen blivit en annan, man skärper sig för deras skull, inte sant. Ingen kan ändå förstå hur jävligt det är bara man själv. Ändå måste man tänka att det kunde vara värre, för det finns verkligen hemska sjukdomar på folk.
  Men man är ju sig själv närmast och har all rätt att klaga.
  Jag har känt mig rätt nedstämd ett tag och ej konstigt, sen går mina tankar till alla dessa miljoner flyktingar på väg mot inget,
  så fruktansvärt livet är för många människor. Människorna har säkert olika krämpor och är sjuka men tvingar sig ändå framåt.
  Dessa jävlar som skjuter folk och bombar 'där nere' borde utrotas så att folk skulle få leva i fred och frihet utan rädsla. Stakars små barn som får uppleva sådana hemskheter, jag finner inte ord för dessa grymheter.
  Då är jag så tacksam att man kan gå och lägga sig i en skön säng ta några värkpiller, - sova eller bara titta i taket och veta att ingen stör dig om du inte vill. Men visst livet är inte lätt och ingen har lovar att det ska vara det heller.
  Jo jag tyar att läsa och lyssna, för det är skönt att få lätta lite på tankarna man har inimbords för dig. Du får gärna spy galla på mig oxå om det hjälper, det finns många som du som har det så.
  Be läkaren om ett 'uppåtchackpiller', *fniss*

  Tack för mailen ja strumporna är vi glada för. Mina har jag börjat använda nu, särskilt på kvällen i Tv soffan och sängen om fötterna är kalla, 'fniss'.
  Om du orkar vill jag ha ett par sockor till Leonard, storlek till 3 år.
  Färg får du ta vad de vill. tacksam.
  Sköt om dig kram/ Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att du läser när jag är gnällig!
   Klart att jag stickar strumpor till Leonard. St 22-24 eller 25-27 det är frågan de.

   Radera