fredag 3 januari 2014

God Fortsättning på 2014!

Nytt år, Nya möjligheter.
2013 var ett trist år för mig, iallafall från oktober, då jag blev akut stomiopererad. Vilket jag inte alls kan förlika mig med. Men jag har uppräkning.
10 veckor har passerat, bara 16 veckor kvar, tills jag slipper stomin.

2013 avslutade jag trött. Jag sov hela nyårsafton, på dagen.
På kvällen var vi bjudna till Herr och Fru Nilsson. Vi fick god mat och dryck. Efter grevinnan och betjänten kunde jag inte hålla mig vaken, vilken (o)trevlig gäst jag är, som sover från 20,30-22,30. Då jag vaknat fick vi kaffe och dessert, därefter går jag hem, för jag var så trött.
Men det var tur att jag gick hem, för Elsa var hemma, och jissus vad hon var rädd vid tolv-slaget. Elsa låg på mitt huvud, och Lotta låg under min säng.

Nyårsdagen hade vi sovmorgon. Jag vaknade vid 1,30 då mannen kom hem, sen sov jag till klockan var 9,00. Det var en skön sömn jag hade, har sovit mycket bättre med min magnetmadrass.

En lugn dag. Jag satt och stickade färdigt en strumpa, och började på den andra. Har aldrig stickat strumpor förut.
På kvällen gjorde jag pizza. Då de var färdiga och jag hade tagit ut dom ifrån ugnarna stod den ena plåten på sniskan, så jag skulle flytta på den, som jag sätter tummen på plåten, tappar jag grytlappen. Och det gjorde ont, kan jag säga. Kallvatten och smörja gjorde nytta!

Jag hade hoppats på att jag sov tillräckligt förra året så jag skulle vara piggare på detta nya år. Men igår kväll var jag nerbäddad innan klockan slagit 19,00.

Önskar er alla God Fortsättning!

1 kommentar:

  1. Vad underbart att du får sova bättre med magnetmadrassen.
    Förstår att du längtar om 16 veckor...
    Kram!

    SvaraRadera