söndag 19 januari 2014

Festhelg!

Det tär på en, nu är jag trött och sleten.
I torsdags var dottern hemma för att laga mat till hennes examensfest, trevligt att hjälpas åt, om jag så bara diskade.
I fredags lunch tog jag färdtjänst in till Växjö där mannen och svärsonen mötte upp, tillsammans åkte vi ut till Universitetet för att närvara på dotterns examens ceremoni. Vi följde sen med hem till dom på lite fredags taco. Trött och sjuk som jag är så körde vi hem tidigt.
 Igår vaknade jag med sprängande huvudvärk, trodde nästan att det var bihåleinflammation, men efter frukost, två alvedon och några timmars sömn så hade det släppt.
Efter lunch körde vi ner till Tingsryd, för att hjälpa dottern med hennes fest. Hon hade gjort maten själv, pastasallad, kallmarinerad kycklingfile och fläskytterfile, sallad och kallsås, två olika bröd och chokladmuffins till kaffet.
Hon hade hyrt ett rum i bollhallen där vi, 43 personer firade henne.
Jag och mannen sov över i Tingsryd, så när jag inte orkade mer gick jag hem, mannen kom efter en stund, dottern och svärsonen dröjde några timmar till.

Idag har min systerson haft sitt 25 års kalas, han fyller på torsdag.
Det har varit en kalasfylld helg. Så nu i veckan ska jag ta det lugnt och försöka att kurera mig, så jag blir frisk.
I torsdags kväll var jag så dålig, trodde inte att jag skulle kunna vara med under fredagen, men jag tampades me att. igår var jag det bästa på en vecka, men nu ikväll har jag åter blivit sämre. Ingen feber, men förkyld, hosta och halsont som bara den.
                                      Herr och fru Karlsson
 Matadax!  6 kg kyckling och 6 kg fläskytterfile, det gick nästan åt. Det enda som tog slut var salladen. Annars så var det perfekt tilltaget.
 Raka ben och händerna i golvet, var det ju! Mannen, min syster och dottern klarar av det, men hur går det för min systerson, han är inte lika smidig.

2 kommentarer:

 1. Vilken tur att du kunde vara med ett tag i alla fall.
  Hoppas att du mår bättre nu.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Hoppas att allt är bra med dig!
  Kram!

  SvaraRadera