onsdag 24 augusti 2011

Mitt nya liv!

Frånochmed idag är jag inte sjukskriven längre. Försäkringskassan har dragit in min sjukpenning.
Så jag har varit på Arbetsförmedlingen på inskrivning idag, fast hon på A-F förstod inte vad jag gjorde hos henne. Hon vill ha mina läkarutlåtande mm, så hon kan skicka mig på ännu en ny utredning.
Väl hemma igen såhar jag ringt kommunal och A-kassan, fast a-kassan kom jag inte fram till.
Det är mycket skönt att ha sådant stöd från både A-F och kommunal. Är tacksam för all hjälp jag kan få.

Nu när det är fixat med Arbetsförmedlingen och jag har påbörjat arbetet med A-Kassan så har jag sjukanmält mig. Jag har ju sån värk mellan ländryggen och svanskotan. Det strålar ner i benen och upp i ryggen. Jag väntar fortfarande på röntgen tid, det har gått 5 veckor så jag får nog en tid om 3-4 veckor, hoppas jag. Stefan tycker inte om att jag skriker rätt ut om nätterna utav smärta, och väcker honom.

Igår tog Stefan hem dotterns bil ifrån verkstaden, så jag skulle ta ner den till Tingsryd idag. Det var tomt i bensintanken, så det var bara att tanka och köra. När jag sen fick tillbaka min bil så var tanken nästan tom där också, så jag tankade igen. Det är inte varje dag som jag tankar för 1500:-  Vad gör man inte för sina små rara barn!! Skönt att jag slipper tanka den andra bilen, för den är ju inte hemma.

Det är inte mycket man orkar. Efter dagens Tingsryds resa så trillade jag på soffan och sov i 1½ timma, orkande knappt att ta mig upp för att fixa middagen. Stefan skulle till Uråsa och titta på fotboll, men jag orkade inte följa med. Däremot så tog Maja med mig ut på en promenad, det var skönt!
Ikväll blir det en tidig kväll, John Blund är redan och skriker efter mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar