onsdag 5 april 2023

Påsk-lov!

 Nu har vi Påsk-lov! 

Idag Var Therese och Sofie med barnen i Tingsryd och badade, Därefter åt vi lunch här hemma. Så mysigt och underbart att träffa barn och barnbarn.

Jag har två bloggvänner med samma förnamn. Och nu har jag fått en vänförfråga på insta. Funderar på om detta är en bloggvän, eller vem det är. Så fort jag vet att det är min bloggvän så kommer jag att godkänna vänförfrågan. Hoppas att denne ger sig till känna, för då godkänner jag vänförfrågan

7 kommentarer:

  1. Jag läser att du som vanligt är flitig med mat och bak. Önskar att jag hade lite av din energi. Kram, Gunnel

    SvaraRadera
    Svar
    1. Å, vad glad jag blir, har verkligen saknat dig. Jag skickar över lite energi till dig. Hoppas att du har det så bra som du bara kan ha det. Förstår att det är tufft. Många styrkekramar! //Lisa

      Radera
  2. Lite detektivarbete är kul.
    Dej var det lätt att hitta på Instagram.
    Andra Anna-Lena har jag nog också lyckats lokalisera. I så fall har vi båda ett efternamn som börjar på L.
    Kul att du vågade lägga till mej ! Kan vara lite vågat. Jag blev kapad en gång...med ett öppet konto.
    Bada/Simma är härligt! Borde göra det oftare! Men oftast är det fullt upp.
    Ska försöka skriva under med Anna-Lena, Grimsås Glad Påsk!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då jag väl satte mig så var det inte så svårt att hitta dig. Femfemman är ju du. Jag godkänner inga vänförfrågningar om jag inte vet vem det är.
      Jag badar/simmar aldrig, värken blir värre då, speciellt vid bröstsim, det går inte alls.
      Önskar er också en Glad Påsk! Kram Lisa

      Radera
    2. Klart man inte godkänner dem man inte känner! Men kul att se bloggvänners inlägg på Instagram/Facebook. En del lägger ut dagligen, en del sällan. Jag har ett "konstigt" alias. Blev kapad och "fick" mitt alias av Instagram.God långfredag! Kram Anna-Lena Grimsås

      Radera
    3. Och nu är det jag som har skickat en vänförfrågan till dig på FaceBook. Och då med mitt riktiga namn, Anne-Louice. Lisa är ju mitt smeknamn som jag själv gav mig som liten, då jag inte kunde säga Anne-Louice.
      Ni får också ha en fin Långfredag! Kram Lisa

      Radera
  3. Hej, Är du i behov av ett pålitligt och pålitligt företag för att få ett lån för att finansiera ditt projekt, Är du i behov av ett företagslån, privatlån eller bolån? Se inte längre bort än Sunshine Financial Group Inc. Vi erbjuder alla typer av lånetjänster, både säkrade och osäkrade lån, lång- och kortfristiga lån och många fler till en subventionerad ränta på 3 % per år. För mer info, skriv till oss via e-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller skicka ett meddelande till mig direkt på WhatsApp via: +447360502110 och få ett svar på ett ögonblick

    Jag vet att det alltid har varit ett stort problem att få ett legitimt lån. För individer som har ekonomiska problem och behöver en lösning på det, har många människor det så svårt att få aktielån från sina lokala banker eller andra finansiella institutioner på grund av högt intresse. ränta, otillräckliga säkerheter, skuld i förhållande till inkomst, låg kreditpoäng etc.

    Oroa dig inte längre, eftersom vi är specialiserade på att tillhandahålla strukturerade finansieringslösningar till privatpersoner och företag på det mest effektiva och snabbaste sättet.

    Inga fler väntetider eller stressiga bankbesök. Vår tjänst är tillgänglig 24/7 - du kan få ett lån och genomföra dina transaktioner när och var du än behöver det.

    Vi tillhandahåller 24-timmars lånetjänster i världsklass. För frågor/frågor? - Skicka ett e-postmeddelande till sunshinefinancialgroupinc@gmail.com eller skicka ett meddelande till oss på WhatsApp: +447360502110 | & Få svar omedelbart.

    SvaraRadera