tisdag 6 december 2022

Hundtandvård!

 Det var länge sedan som jag bakade bröd. Men nu då jag hade vassle efter ostkakorna, så passade jag på. Först så gjorde jag två glutenfria till Fredrik, bakade på pizzastenen.. Men de blev inte alls bra, Sa till honom att om de inte går att äta dem, så får han kasta dem. Men Fredrik sa att de var god. Först hade han tyckt att de verkade kompakta, men det hade de inte varit.

Sen bakade jag två surdegsbröd. De jäste fint, och var mycket goda. Fast dessa är förstora, så jag kunde inte grädda brödet på pizzastenen.
Eftersom jag inte var nöjd med Fredriks bröd, så bakade jag ett nytt bröd. Det är som de första bröden, bakade på pizzastenen. Det jäste fint, och var luftigt.
Igår körde vi Elsa till veterinären, hon hade lite tandsten. Jag vill inte missköta hennes tänder. Vi lämnade henne kl 8.00, och kl 14.00 ringde veterinären och sa att allt gått bra vi kunde hämta henne. De hade inte behövt dra ut några tänder på henne. Det är skönt att höra veterinären säga att det märks att jag borstar hennes tänder. Det är dyrt både för människor och djur med tandvård. 2940:-  Phu, försäkringen täcker inte Elsas tandvård. Då vi ändå var på kliniken passade jag på att köpa mat till Elsa, den kostar 745:-.
Det är bara att betala och se glad ut.


7 kommentarer:

 1. Det är inget helt billigt att ha djur, men så roligt det är. Elsa är en riktig liten goding. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Elsa är mitt lilla yrväder, hon betyder mycket för mig. Kram

   Radera
 2. Dyrt med tänder. Tydligen för både folk och fä... Borde ha en lägre taxa... iaf för folk...
  Gott med hembakat. Tror att jag har tn oanvänd pizzasten någonstans. Men jac fortsätter ändå med plåt. Kram//Anna-Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår inte varför våra tänder inte ingår i kroppen.
   Vi har två runda pizzastenar, hade jag tänkt till lite då jag köpte dem så hade jag tagit åtminstone en fyrkantig till mina brödbak. Ibland så är man efterklok. Kram

   Radera
 3. Det kostar att ha hund!
  svar..Ha en lycklig galen dag! :-)
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men det är mysigt med djur, trots kostnaderna. Kram

   Radera
 4. Det sägs ju att man lär sig av sina misstag!
  Ha en bra dag!
  Kram!

  SvaraRadera