torsdag 2 december 2021

Jag hade mera garn!

 Man har sina favoriter. Jag har flera bra mönster, och får ofta lite garn över.  Det går att variera mycket.


Jag tyckte att Helmer behövde en kofta. Köpte de sista nystanen i affären. Men jag vet att jag stickat mycket i alpacka solo. Kollade lite i mina gömmor. Så nu har Helmer fått en mössa till sin kofta.


Tror att koftan fortfarande är lite för stor, men lillkillen växer så det knakar.

Vi har nu fint vinterväder hos oss. Svårt att säga men det har kommit mellan 20-30 cm snö.


7 kommentarer:

 1. Han kommer att bli jättefin i det du stickat. Jag blir lite sugen på att börja sticka igen. Det var så länge sen nu. Kram

  SvaraRadera
 2. Det är ni i sydöstra Småland som fick mycket snö, tyck det som.
  Alpacka är skönt att sticka i. Har massor av restgarner. Måste försöka få ihop en varm tröja till mig. Barnbarnskillarna använder väldigt sällan stickat och barbarntjejen har så hon klarar sig ett tag.
  Men visst är det avslappnande, och lite beroendeframkallande, att sticka...? Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi har fått mycket snö.
   Stickningen är min terapi, måste alltid ha minst ett sticke på G, men det händer att jag har fyra på G. Har alltid raggis-garn hemma, för har jag inget speciellt att sticka så blir det raggisar på hög. Säljer en hel del.

   Radera
 3. Så duktig du är på att sticka!
  De äldre har det bra här i Höör. Kommunen har något som heter växthuset och som klipper gräs ,buskar och skottar. Det kostar 175:- i timmen!
  Så jag har fått skottat uppfarten och en gång upp till huset!
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Jag tror att det finns något här i Tingsryds kommun som hjälper de äldre. Men jag tror inte att grannen vill ha den hjälpen, han vill klara sig själv. Stefan och jag brukar hjälpa honom.

   Radera
 4. LÅNEBJUDANDE FRÅN "NOVELTY FINANCE INC"

  Hej!!! Är du i behov av ett lån? Om ja, kommer jag att rekommendera dig att ansöka om ett lån genom Novelty Finance Inc.

  Jag heter Davina Claire, jag är finanschef för Novelty Finance och du kan ansöka om ett lån hos mitt företag och ha ett lån på ditt konto inom 24 till 48 timmar. Det har kommit till min kännedom att många människor har så svårt att få ett lån från sina lokala banker eller andra finansiella institutioner på grund av hög ränta, otillräckliga säkerheter, skuldkvot, låg kreditpoäng eller andra skäl.

  På NOVELTY FINANCE tillhandahåller vi finansieringslösningar. Vi erbjuder alla typer av lån (Personlån, Företagslån och många andra). Vi erbjuder flexibla och flera lånealternativ, inklusive säkrade och osäkrade lån, lång- och kortfristiga lån som är skräddarsydda för dina ekonomiska behov.

  För frågor/frågor? - Skicka ett mail till [noveltyfinances@gmail.com] eller ring / WhatsApp via: +447915601531]

  Vi strävar efter att göra lån enkelt, bekvämt och prisvärt.

  Vår tjänst är mycket snabb, pålitlig och pålitlig och du kan låna upp till 5 miljoner euro till en subventionerad ränta på 3 % per år. Vi är rätt företag att kontakta när du är i akut behov av ett lån.

  Inga fler väntetider eller stressiga bankbesök, vår tjänst är tillgänglig 24/7. Du kan ansöka om ett lån när som helst och var som helst på din egen bekväma plats med din telefon eller din bärbara dator, allt du behöver göra är att skicka oss din låneförfrågan via:
  E-post: (noveltyfinances@gmail.com)
  WhatsApp/ Telegram: +447915601531
  Telefon: +447915601531

  Vi är alltid glada över att ge ekonomiskt stöd.

  SvaraRadera