måndag 8 mars 2021

Inställda och omflyttade kalas!

 Förra lördagen var vi bjudna till Astrid på 5 års kalas. Hon fyller år dagen efter den 28 februari, men dagen innan den första mars, med andra ord den sista februari. Men Therese och Melker blev förkylda, så kalaset ställdes in. Och vi hade bjudit hit pappa och Lehna på söndagen på kalas, men eftersom vi hade träffat Therese och barnen så ställde vi in söndagens kalas.

Denna helgen skulle det bli kalas minsann. I lördags kom mamma, hennes man och Stefans mamma. Vi började med tacolåda, så himla gott, (tyvärr så är väl Stefan inte så glad i tacolåda). Sen kom kräftorna fram, kul att bjuda på då man vet att gästerna älskar kräftor. Vi hoppade över "massipantåtan", det blev ostkaka till kaffet, vilket också uppskattas.

Igår var vi bjudna på Astrids 5 års kalas, men nu hade Christian ont i halsen, så de lämnade återbud. Stefan tyckte då att vi kunde ringa till pappa och Lehna och bjuda hit dem, lite kort varsel. Vad lagar man för mat på två timmar? Vi har alltid nötfärs i frysen, och i kylen hade vi ett pizzakit, så det blev tacofläta. Kräftburkarna la jag i kallvatten så tinade dem tills vi skulle äta dem. Och ostkakan satte jag över en gryta med kokande vatten. Tänk så bra det blev iallafall.

Vi hade en trevlig kalashelg, trots allt. Nu är vi bjudna till Astrid en tredje gång, Tredje gången gillt! Stefans kalas med ungdomarna får vänta lite till.

3 kommentarer:

  1. Hoppas kalaset går att genomföra denna gången. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är ju synd om Astrid, men hon är väldigt förstående liten tjej.

      Radera
  2. Stackars Astrid! Men det blev ju bra ändå!
    SV..Vi kan lära oss mycket av djuren! :-)
    Kram!

    SvaraRadera