fredag 12 februari 2021

I samma korg! Vårt vackra vinterväder håller i sig, lite kallt med -18-19 på natten, men jag njuter ändå. Hoppas att vi får ha kvar minusgraderna och snön tom v 8. 

Det är inte varje år som vi har detta underbara vintervädret.

Som synes så ligger hundarna i samma korg. Lite skillnad på hundstorlek.
Idag var Elsa riktigt lat, hon ville inte alls gå på morgonpromenad. Ni ser väl att hon räcket ut tungan åt matte. Nja, hon fick som hon ville, bara ut en kort runda, men sen blev det lite längre i em.
Det är så trist i dessa Corona-tider. Att inte kunna umgås med nära och kära. Men jag har min terapi, att sticka. Jag har stickat raggisar och lagt på hög. Testade att försöka sälja, och det har lyckats bra.

Jag har sålt flera utav raggisarna i min hög, men har även fått beställningar på önskemål av ett visst garn i en viss storlek. Så kul att mina raggisar är uppskattade. 

Det är inte så mycket att bry sig om, men det är lite trist då vissa tycker att jag är för dyr med dem. Men de vet nog inte vad garnet kostar. Däremot så får jag höra tvärtom, att jag är billig med mina raggisar.

Idag var det en som kom och köpte ett par, hon vill gärna ha mera, minst ett par till. Hon skulle höra med familjen vad de ville ha, sen skulle hon återkomma. Så kul!

Önskar er en trevlig helg!

7 kommentarer:

 1. Det tar ju en stund att sticka ett par och garnet är ju inte grattis!
  Kul att vi hittade varandra!
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har jag beställning, så stickar jag på, men är det terapi och tidsfördriv så tar det längre tid.
   Tycker också att det är kul!

   Radera
 2. vi kan missbruka på olika sätt!
  ha det så gott1
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Jag har full förståelse för att Elsa vill stanna inne i värmen. Dina raggisar är mycket tjusiga och självklart ska du ta betalt for ditt arbete. De som klagar vill väl inte jobba gratis? Tack för omtänksamma kommentarer. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Å vad roligt att höra av dig! Har verkligen saknat dig!! Kram

   Radera
 4. Jag hoppas att du har haft en fin alla hjärtans dag ,och ha nu en fin kväll!
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi hade en fin Alla-Hjärtans-Dag. På kvällen blev det goemat.

   Radera