måndag 2 november 2020

Falkenberg Strandbad!

 För två år sedan då fick jag en spa helg i födelsedagspresent. Vi skulle ha åkt våren 2019, men Stefan ville inte åka förrän Therese och Christian var färdiga med huset. Jag ville inte åka på hösten eller vintern. Vi bokade in första helgen i maj. Men då kom Corona, så vi avbokade.

Nu var det dags att åka, Corona hindrade oss inte. Jag hade egentligen velat åka på våren, men vi ville inte skjuta upp vår spa-helg mera.
Stefan och jag körde så vi var framme i Falkenberg vid 13.30, så vi tog en lunch, beaf sandwich. Mycket gott, ryggbiff på bröd, 
Efter lunchen skulle jag ha helkroppsmassage. Gud så skönt. Sen letade jag upp Stefan och ungdomarna, de var nere på relaxavdelningen och badade runt i de olika bassängerna.

På kvällen hade vi beställt trerättes. Jag åt kantarellsoppa, pärlhöna med ångad jordärtskocka, avslutade middagen med ett fruktfat. Nöjda, mätta och goa avslutade vi kvällen med att spela schaffel.
Efter en god söndagsfrukost körde vi hem. Alla jätte nöjda med en trevlig helg.

Nu kan vi börja fundera på vad vi ska åka på spa nästa gång, Hook kanske, jag skulle vilja åka till Ystad. 


2 kommentarer:

  1. Ystad Saltsjöbad är perfekt! Prova det nån gång. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Therese o Christian har varit där två gånger, och Sofie o Fredrik har varit där en gång, så ska vi iväg med de nästa gång så blir det Hook, men jag ska till Ystad någon gång iallafall.

      Radera