fredag 13 oktober 2017

Höstväder!

Denna veckan började älgjakten här hos oss. Men jag är så glad att Stefan slutat med älgjakten.
Jägarna har nog haft skapligt väder. Men tur att de inte jagade i går, för fy vad det blåste och regnade. Riktiga höstvindar, nästan storm.
Och idag har vi åter vackert väder. tredje fredagen i rad som jag hängt ut tvätt, och jag tror att jag får den torr ute. Härligt!

Det har det varit mycket denna veckan, för mycket. Samtidigt som jag är dålig i magen, och har värre huvudvärk än vanligt.
I måndags hoppade jag stickcafet, på em var det målarkurs, i tisdags skulle jag till sjukgymnasten, i onsdags var jag först hos arbetsterapeuten därefter på basla kroppskännedom, i går var jag hos tandläkaren. Phuu...

Alla säger att det är dyrt att gå till tandläkaren, men vem säger att det är dyrt att gå till hårfrisören??
Tänderna är viktigare är håret, tycker jag.
Nåväl det är bara att betala och se glad ut.
Ingen karies, fint tandkött, väl borstade tänder, fina röntgenbilder, härligt. Sen kom jag till kassan, och fick betala hela 25:- , så jag klagar inte.
Pga sjukdom så har jag särskild tandvårdsbidrag, 600:- två gånger om året. Någon fördel ska jag väl ha som sjuk.

Min dator har snart gjort upp det. Den trotsar mig mer än mycket. Funderar skarpt på en ny. Det är inte alltid som det funkar att gå in till mina bloggvänner, ej heller att skriva till dem. Jag måste alltid starta om datorn, den är aldrig i viloläge längre. Ibland så kommer inte alla bokstäver med å jag skriver. Face book kan jag heller inte alltid läsa via datorn, utan få ta det med mobilen.

Ha en trevig helg!

2 kommentarer:

  1. En fungerande dator skulle jag nog ha svårt att klara mig utan. Man är ju en vanemänniska. Kram

    SvaraRadera