lördag 13 augusti 2016

Bjudningar och kalas!

I torsdags ringde min läkare igen. Mitt blodvärde hade ökat ifrån 87 till 111, så det var ju bra. De andra proverna var också bra, avföringsprover tar 2 veckor innan jag får svar.

På kvällen var vi bjudna till Christians pappa och hans fru. Therese, Christian och Astrid var också där, givetvis så hade vi Elsa och Signe med oss. Tack för oss, det var gott och trevligt.

Idag fyller en god vän till oss, Bettan, 50 år. Hon hade kalas i går kväll, vi var ett femtio-tal gäster som kom för att fira henne. Mycket gott och trevligt, Tack för oss.

Min dator lever sitt egna liv, så därför undrade jag om Therese och Christian ville komma hem i helgen, och de hade tid idag. Therese, Astrid och Signe kom på fm, Christian körde vidare för att skjuta/ställa in sitt gevär. Tyvärr så hade inte jag tid med dom.........
Jag vaknade kl 8,00 med sprängandes huvudvärk och mådde illa, migrän. Kunde inte äta eller dricka, utan kräktes bara.
Stefan tog hand om Astrid, Therese kokade 4 satser klarbärssaft. Efter många om och men lyckades jag att fixa till en stek, borstade potatis, sen gick det inte mera, utan Therese fick ta hand om middagen som jag bjudit hit dom på. Christian kom lagom tills middagen var klar.
 Ni må tro att Stefan, Therese och Christian har haft roligt åt mig idag. De kallade min migrän för "bakis". En kropp som är ovän med sig själv, flera sena kvällar, inatt la jag mig kl 01,30, för lite sömn, fest i går kväll med lite alkohol (och det var inte alls för mycket) Det är inte alls lustigt att kroppen ger mig en dag med migrän.
Jag lyckades att äta lite kokt potatis, sås och gele, sen kom min vändning, och jag blev pigg.
Efter kaffet på maten kunde/orkade jag att gosa med Astrid, lite Astrid-snuffs.

Lite seg och tung i huvudet, så har jag plockat björnbär.
Ikväll var jag riktigt sugen på mat, det blev en hamburgetallrik.

13 augusti och det känns som om vi är i oktober-månad. Regn och blåst :(

6 kommentarer:

 1. När jag var ung hade jag migrän väldigt ofta, men det försvann tack och lov när jag blev äldre. Min ena dotter har tyvärr ärvt de generna. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt för dig, men synd om dottern. Det är inte ofta som jag får migrän. Än så länge har inte våra tjejer fått migrän,men jag var 26 år då jag fick migrän första gången, och tjejerna är nu 24 och 26 år.

   Radera
 2. Migrändagar är inte roliga....utan fruktansvärda.
  Mina inträffar inte så ofta...men nu äter jag smärtstillande tabletter och av dem får jag huvudvärk (en av biverkningarna) Trist, däremot tycker jag att jag tappat matlusten av tabletterna och det är ju alltid något positivt.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Migrän hade min mamma och sedan hustrun. Men har försvunnit mer eller mindre. Kan bara hoppas att din också ger med sig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte så ofta som jag får migrän, skönt är ju de.

   Radera