fredag 13 november 2015

Så bra!


Då jag började gymnasiet 1984, fick vi på textilen sy varsitt förkläde, som vi skulle ha då vi var i köket på kostlunskapen.
Tänk att mitt förkläde är helt, och jag använder det fortfarande.

Igår var jag på VC för att ta mitt blodtryck, det låg på 120/80. Sköterskan tyckte att det var perfekt, och sa att jag säkert är vältränad. O nej, jag tränar ju inget alls, klarar ju inte alls av träning med min sjuka onda kropp, fast Elsa och jag tar våra promenader.

Mindre bra är att min tvättmaskin dånar bara värre och värre.
Igår hade vår reparatör vägarna förbi, så han tittade in och lyssnade på maskinen. Han sa att det var motorn, ingen mening att laga den, och den som är så gott som ny, endast 17 år gammal.
Vilken herrans tur att jag var och såg ut en ny maskin igår då jag var i Tingsryd, för i dag då jag tvättade så blev ljudet bara värre och värre. Och då Stefan var hemkommen började det att lukta bränt.
Innan vi körde till affären var Stefan tvungen att slänga ut maskinen. Jag bara vägrade att lämna hemmet med den inne.

Ha en bra helg!

2 kommentarer:

  1. Min tvättmaskin är ok än så länge, men torktumlaren väsnas så man behöver öronskydd. Jag håller tummarna att den klarar sig över julen. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då dotter var hemma och tvättade så klagade hon på tumlaren så Stefan tog med sig den till jobbet. Det visade sig att vi glömt att rengöra värme elementet. Men som reparatören sa att vi var varken de första och inte de sista heller , men ändå lite pinsamt.

      Radera