torsdag 26 februari 2015

Ingen rolig utgift.

Jaha, då har min man och svåger bogserat in min bil till verkstaden.
I lördags då vi var på kalas körde mannen dit. På hemvägen, då vi svängt av ifrån stora vägen, kände mannen att det var något konstigt med kopplingen. Han fick hoppa ur bilen och dra upp kopplingen, så vi kunde fortsätta köra vägen hem, ca 100 meter. Och det var precis att vi kom hem till ladugårdsbacken. Men vi kom inte in i garaget, utan blev stående ute.
Det är visst en sjuka på Volvo v70, det där med att kopplingen hänger och låser sig, har vi hört.Mannens syster och svåger har också lite av de problemet med sin v70- Fy det blir ingen rolig faktura då bilen är fixad-.
Och jag fortsätter med mina strumpor. Det har nu blivit ett par st 25-27, och ett par 37-39. Sen tog garnet slut.
Vilken tur att jag skulle ner till vårdcentralen i tisdags, så jag kunde inhandla lite mera garn. Det ska bli solskenssockar och syltasockar.
Nu vet ni vad jag har gör mig om dagarna.

Igår hade jag tid hos sjukgymnasten. En god vän till mig skulle också ner till Tingsryd, så jag slapp att ta servicebil. Kan ju meddela att goda vänner är underbart att ha. Det blev en fika på Börjes hylla, innan vi körde hem igen.

Idag blir det nog en slappedag för min del!
P & K
 

4 kommentarer:

 1. Dumma bil! En bil ska bara gå. Helst ska man inte behöva tanka den heller ;)
  Kram!

  SvaraRadera
 2. När fakturan kommer, lägg den i grannens brevlåda, hi hi . . . .
  Ja ja dessa bilar, de är bra att ha, men är ej kul när de börjar bråka.
  Vi har en Skoda Octavia, den går som en klocka, kanske inte ska skryta för mycket för då . . . . .

  Solskenssockor och syltasockor vad i hela friden är det för några sockar ? ! Har aldrig hört den benämningen innan, kanske ditt egna påfund, *fniss* eller ???

  Trevlig helg och må väl,kram/ Eva

  SvaraRadera
 3. Hittade din blogg via Eva och blev så nyfiken på solskens och syltasockor. Jag älskar att handarbeta, men detta har jag aldrig hört talas om. Jag kommer att kika in emellanåt och hoppas på att du visar en bild på de där sockorna. Trevlig helg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att du tittar in till mig, och lämnar en kommentar. Jag har hälsat på hos dig och börjat läsa. Bild på mina sockar kommer!
   Må väl! Lisa

   Radera