tisdag 30 september 2014

Den sista september 2014

 Jag tänkte att jag skulle ha tagit ett bättre kort på sparkcyklen som mannen tog sig fram på i lördags, men det blir inte alltid som man har tänkt sig.
 På målarkursen har jag nu målat "God Jul" vin och snaps glas, sex av varje, alla med olika motiv.
 På foten står det 2014, och baksidan av vinglasen står det God Jul. Det ska bli kul att på julafton duka med dessa glas.
 I lördags var jag ju bara tvungen att köpa mig lite garn. Jag vill sticka båda strumporna på en gång, så därför blev det två nystan till strumporna, och så vill jag ha mig en sjal.
 Mannen har fått ett par strumpor där skaftet är 20 cm, men nu vill han ha ett par med extra långt skaft, så nu stickar jag ett par där skaftet 30 cm. Vi provmätte igår kväll, så jag skulle kunna sticka idag om jag fick lust. Perfekt tyckte mannen.
 
Det var lite trångt i fåtöljen då jag satt och stickade, och Elsa låg bredvid mig, men så gosigt!
Jag orkar inte göra något nämnvärt. Trött som bara den, och så värken på denna trötthet. Men visst hade vi roligt i lördags, och det är ju väldigt viktigt också.

Igår hade jag åter teletid med min smärtläkare. Jag berättade bla att jag lånat ut min magnetmadrass och kudde. Han är för härlig då han undrar varför jag gjort detta, och så undrar han hur det är för mannen att sova på madrassen. Och visst så är mannen hjälpt, annars hade jag kanske tagit bort madrassen ifrån hans säng, utan att berättat att han haft den där.

Tänk att jag har bara underbara människor runt omkring mig inom sjukvården. Jag tycker väl inte om att berätta om hur jag egentligen mår och mina innersta tankar och funderingar. För jag vill inte ha mitt sjuka liv, utan vill vara frisk och leva ett normalt liv. Men nu är det som det är, och jag får göra det bästa utav situationen. Och besöka mina underbara personer som försöker att hjälpa mig.

Tro nu inte att det bara är inom sjukvården som jag har underbara personer. O nej, jag har min underbara-fantastiska familj, som jag älskar över allt annat.

Ha en bra dag!

1 kommentar:

  1. Så fina tomtar du målat på glasen - du har talang.
    Ser att ni inte mår bra nå´n av er - så tråkigt. Hoppas det blir bättre snart.
    Ha det gott och kram!

    SvaraRadera