tisdag 18 oktober 2011

Mail

Som jag tidigare skrivit om, så får jag inga svar av min handläggare på Försäkringskassan. Det går bara inte att prata med henne i telefonen.
Så därför har jag börjat maila henne, men får ju ändå inte svar på mina frågor.
När jag staplade upp frågorna förra veckan och ändå inte fick svar, så mailade jag hennes chef. Där han kunde läsa hela vår dialog. Igår fm kom det ett svar från min handläggare. Men hon hade inte svarat på två frågor, så det var bara att maila igen. Nu har jag fått svar.
Jag tror inte att jag får besked förrän nästa år om jag får sjukpenning.
Men idag började jag att fundera..... alla domhär dagarna som jag ligger och är dålig, ska jag bara ligga hemma utan att meddela F-K att jag är sängliggandes?
När värken tar övertaget, när magen är i katastrof, när jag är så yr, när jag inte ser riktigt. ect....
Det var dagens fråga till min handläggare, än har hon inte svarat. Svarar hon inte så blir det ännu ett mail till hennes chef. Det är ju bara att vidarbefodra så ser han både datum och klockslag.
Min man stöttar mig till 500%, och nu under nästan två månader har jag inte haft någon inkomst utan vi lever på hans lön. Hittills har det gått bra. Och så länge han stöttar mig så ska jag försöka orka kämpa.

Idag har jag en sovapåsoffan-dag, hela ryggen värker upp i nacken och ger mig huvudvärk, yrsel och synrubbningar  Å mitt underbara liv!!  Sov gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar