fredag 11 september 2015

Jag har nu gjort det igen.

Det var varken första eller sista gången, och det gick bra denna gången också.
Igår skulle jag till vårdcentralen. I min almanacka hade jag skrivit 14,00, och i onsdags fick jag ett påminnelse-sms och där stod det 15,00.
Ännu mera förvirrad än vanligt ringer jag och kollar. Jo jag skulle vara där 15,00, men fick frågan om jag kunde komma 14,00 för det skulle passa min vårdgivare lite bättre.
Det gjorde ju inte mig någonting att jag fick en extra timma i Tingsryd, för då hann jag gå till Härlins och köpa klänningen som jag inte köpte där föra veckan.
Därefter kunde jag i lugn och ro handla lite på Börjes, jag var färdig strax innan mannen slutade jobba.
I tisdags fick jag besök av denna fågeln. Den satt emellan huset och uterummet, under min tvätt. Och den blev inte alls rädd då jag gick ut med kameran.
Men efter ca en halv timma då jag gick ut så flög den, kanske den flugit in i fönstret så den var lite mörbultad, vad vet jag.
Oj det var ingen bra bild. Min mamma fick ärva aporna Anders, Ove och Göran, av sin mammas moster, alltså min mormors moster Astrid. Jag har alltid velat ha dessa apor, och nu när jag fyllde år fick jag dom av mamma, Tack kära du!

Idag går jag och små donar lite. Inget jobbigt, utan bara lite lättsamt. Vi ska nämligen ha kalas ikväll. Vi blir en liten fin skara på 14 personer. Tyvärr så är det 8 stycken som inte kan komma.

Eventuellt så har min tankeverksamhet stillat sig lite, fast idag så har jag ju annat att tänka på. Desserten är färdig, och dukningen är gjord, sen har jag ju en "att göra/komma i håg"-lista.

Önskar er alla en trevlig helg!

1 kommentar:

  1. Jag har alltid också gillat de tre aporna. De finns ju i så många olika utföranden. Hoppas du visar klänningen sen. Ha en fin helg.

    SvaraRadera