torsdag 3 september 2015

Ingen flagga idag! men skål ändå!

Dagarna de rullar på. I måndags var jag först på stickcafét, på en åkte jag in till Växjö. Jag behövde handla en del som de inte har här i vår affär, de hade det inte på ica i Tingsryd heller. 
Jag åkte sen med Stefan hem
Jag tycker väl att livet är lite trist nu. Värken är hemsk. Har fått öka på värktabletterna, men det känns nästan som om de inte hjälper. Fast det vet jag ju att de gör. Dagarna går väl ann men nätterna är hemska. Bedrövligt då jag ska vända på mig. Och så sover jag runt.
JA, DET ÄR MYCKET GNÄLL OCKSÅ!
Igår vattnade jag mina orkideer, och det tar en stund. Då blommorna stod i duschen och badkaret passade jag på att damma fönsterhyllorna. Hade ork att damma lite mera också, så skönt när vardagsrummet är dammat, det blir inte varje vecka precis.
Och igår åkte Stefan tillsammans med chefen till Lidköping. Jag är van vid att vara hemma själv, det bekommer mig ingenting. Men fy så trist då Stefan sover borta, vilket han har gjort inatt.
Idag tänker jag ta ett glas rött, och skåla med min man. För idag har vi varit förlovade i 27 år.
Men eftersom Stefan inte är hemma så är flaggan inte hissad. NEJ, idag hissar jag inte flaggan.
Det är den enda dagen på hela året som jag inte gör det. Varför???
Det kan ni ju fundera på...

Ha en bra dag! Kram

2 kommentarer:

  1. Grattis till de 27 åren. Vi hade 28 årig bröllopsdag i lördags!

    SvaraRadera
  2. Grattis till förlovningsdagen. Jag skäms nästan för att säga att vår förlovningsdag kommer jag inte ihåg...får kika i ringen....men bröllopsdagen minns jag...än i varje fall. Kan du inte få byta till andra värktabletter? Det är ju hemskt att alltid gå med värk. Kram

    SvaraRadera