lördag 6 december 2014

Måste göra något!

Jag är inne i en period, då jag måste ha något att göra. Om det blir för lugnt så tänker, grubblar och funderar jag på allt och inget. Meningen med livet.
Det är ganska så jobbigt att inte köra bil, för då hade jag kunnat köra ifrån grubbleriet. Fast däremot så har jag en jättesnäll mamma och hennes man E. De kör på mig, då jag ber dem om det.
I torsdags bjöd jag dem på lunch, sen körde vi till Kosta glasbruk, och inhandlade lite julklappar.
Igår så åkte jag med mannen till Växjö, till yngsta dottern. Som vanligt så smyger jag och Elsa in till soffan och sover vidare. Vi lunchade med mannen på Nadjas pizzeria, därefter var vi och shoppade runt lite. Pysen jobbade hela dagen/kvällen, så då vi var färdiga körde vi hem till oss. Det är alltid lika roligt då vi lagar mat tillsammans.
Dottern plockade med sig sitt julpynt in till Växjö.
Det är alltid så mysigt att ha ungdomarna runtomkring mig, en så kallad "mammi-dotter-dag"

Idag vet jag inte vem som retar mig, för jag är så in i bomben trött, klåda över hela kroppen pga de där otäcka pillren. Men eftersom värken är bedrövlig så är pillren nödvändiga.
Försöker ändå att plocka lite här hemma, för ikväll har jag bjudit hit en barndomsvän till mannen och hennes man. Ska bli trevligt, skulle ha bjudit hit dom hela detta året, men har inte blivit färdig till det.

Ha en trevlig helg!
P & K

1 kommentar:

  1. Du tänker rätt Lisa, när man har händerna fulla med olika göromål då hinner man inte tänka på sig själv och sina krämpor.
    'Stongt' gjort av dig att bjuda hem gäster när man inte är okej, men samtidigt blir det ett avbrott i vardagen och givetvis lite kul också.
    Ha en trevlig kväll och skön söndag.
    Kram/ Eva

    SvaraRadera