söndag 1 september 2013

Idag är jag trött!

Vi hade en mycket trevlig lördagskväll.
Men alla glas, kaffekoppar och assietter stod idag kvar på matbordet i vardagsrummet. Jag bara orkade inte diska glasen igår kväll, och i maskinen var det ren disk, så kaffekoppar och assietterna fick stå kvar i väntan på att hamna i maskinen i dag.
Det gick snabbt idag att få undan disken. Den stora duken tvättade jag också, och det blåste så pass att den blåstes torr. Det var enkelt att stryka och mangla duken, så nu är den färdig inför nästa kalas.
I dag kom dottern T med sambo C och Signe hem till oss, de tog Elsa och mannen med sig ut en runda i skogen, men det är för torrt så det finns inga kantareller.
När T ringde härom dagen och undrade vad vi skulle äta till middag idag, så visste jag inte. Men det är inte ofta vi äter stek, så trist att tillaga en stek bara till två personer. Så idag fick det bli en fransyska. Kul, för ungdomarna gillar det. Köpte en stek på 1,3 kg, det gick nästan åt till oss fyra, C tog en matalåda så var köttet slut. Det är kul att laga god mat, och att den tar slut!
T skulle klippa Signe, men hon började klippa Elsa, så nu är båda hundarna nyklippta och fina till min födelsedag, och mina kommande kalas.

Efter att ungdomarna kört hem la jag mig på soffan, skulle bara vila en liten stund, men sov i över en timma. Ändå så blev det inte sent igår kväll.
Mannen frös, så han eldade upp i den öppna spisen. Ännu skönare att sova till spraket.
Men då jag vaknade frös jag, hade magknip och mådde allmänt sjaskigt. Inte alls sugen på någon mat, men gjorde ändå räkröremacka till oss, ångrade mig då vi åt att jag inte gjorde en soppa istället. Försent påtänkt!

Och nu är det Puss & Kram, God Natt!

2 kommentarer:

  1. Dagen efter kvällen före är aldrig roligt ;)
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Förut diskade jag alltid och städade undan på kvällen/natten, men det orkar jag inte längre. Fast disken får stå kvar på bordet, för jag klarar inte av en uppställd diskbänk.
      Kram Lisa

      Radera