lördag 20 juli 2024

När ska mitt liv komma ifatt verkligheten??

 Idag är det en månad sedan som mamma somnade in.

Det har varit en helvetes-månad.  Iallafall tur att vi fick begravningen så snabbt. Mamma somnade in den 20/6, och vi hade begravningen den 11/7. Det var bestämt att mamma skulle kremeras, vet inte när vi ska ha urnsättningen..

Mitt liv är en stor kaos... Sömnproblem, totalt helt slut, orkar inget.... Tur att jag har ungdomarna och barnbarnen, fast jag har för första gången i mitt liv nekat dem att komma hem. Men i morgon kommer Sofie med familj hem, till en stor glädje. 

Jag tar dagarna som de kommer, gör vad jag vill och orkar. Sover ett par timmar varje dag, och är ändå aldrig utsövd, utan skulle kunna sova hur många timmar till. 

Men det gäller att hitta ljusglimtarna här i livet, och jag har en underbar man, underbara döttrar, och deras män, och fyra underbara, härliga barnbarn, älskar dem allihopa! Så livet går vidare...

söndag 14 juli 2024

Älskade lilla mamma!


 Livet har varit jobbigt sen den 20 juni. Men i torsdags kom helvetet ikapp oss....Begravningen.


Vi var alla överens om ett avsked i kyrkan, för att sen äta middag tillsammans. Clifton ville att vi i familjen skulle äta middag ute på Korrö, och jag ville att vi sen skulle åka hem och till kaffet äta ostkaka. Mamma hade också velat detta. Så fick det bli.
Sofie hade framkallat ett kort på mormor, och jag lämnade ner ett hemstöpt ljus, som mamma varit med och stöpt. Kunde inte passa bättre. Det var så fint.

Vardagen håller på att komma ifatt mig, känner mig helt tom...

onsdag 10 juli 2024

Min fina julklapp!

 Jag fick en fin julklapp av tomten julen 2023.

Sofie kom med förslaget att åka till lådbilslandet på Öland. I torsdags styrde vi bilarna dit. Melker och Helmer hade jättekul, Astrid körde inga lådbilslandet, utan valde karusellerna. 

Då vi kände oss färdiga körde vi till Hotel &Hostel Alvaret i Löttorp. 

På kvällen åt vi middag på ”Lammet & Grisen” Mycket gott. 

På fredagen körde vi till Trollskogen i Böda, men det var inget att ha. Stefan och jag tog en tur till Långe Erik.

Ungdomarna stannade till på lekplatsen vid 4H gården i Kalmar, men Stefan och jag valde att köra hem.

Nöjda med en minisemester tillsammans med hela familjen.