torsdag 5 oktober 2023

Barndop!

 Helmer döptes den 2/10-2021.  Sofie har frågat flera gånger om jag har broderat på klänningen, vilket jag inte ha gjort. Men jag hängde först fram den i hallen uppe, för några veckor sedan har den hängt nere i hallen. Därefter förberedd jag med att skriva ”HELMER.O 2•10•2021”


I tisdags satte jag mig och broderade. I går då jag åkte till Sofie och pojkarna så hade jag dopklänningen med mig. Så nu är den färdig till Tures dop.

6 kommentarer:

  1. Virkade en dopklänning till Johannas dop 1980. Användes också två år senare. Sedan dess ligger den i en låda ¨långt in i garderoben. Ingen av mina barnbarn är döpta. En liten sorg, tycker jag. Och synd på den finaste dopklänningen... Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag köpte dopklänningen då Therese skulle döpas, sen hade Sofie den. Min syster lånade den till två av hennes barn, (hennes äldsta son hade sin pappas), därefter så har Astrid, Melker och Helmer haft den. Snart har alla fyra barnbarn haft den.
      Förstår att du är lite ledsen att dina barnbarn inte är döpta, och att dopklänningen ligger i sina gömmor. Kram

      Radera
  2. Deb dopklänning som mina barn är döpta i har också mina syskonbarn döpts i. Sammanlagt 14 stycken där. Sedan har ytterligare 8 barn inom familjen använt den. Klänningen stickade min mamma med tunt garn och spetsmönster. Väldigt, väldigt vacker. Några namn är däremot inte broderade i det tunna fodret.
    Den används så kärleksfullt inom släkten.

    SvaraRadera
  3. Nu räknade jag allt fel. Ytterligare 11 barn ska det vara. Rätt ska vara rätt.

    SvaraRadera
  4. Kul att ha en dopklänning som är hemma stickad/sydd.

    SvaraRadera
  5. Hej, Jag heter Claudia Klein, jag är finansansvarig, jag ger lån och andra finansiella tjänster och jag representerar Spotcap Global Financial Services.

    Spotcap Global Financial Services är ett heltäckande och pålitligt låneföretag och vi erbjuder alla typer av finansiella tjänster som; Privatlån, företagslån, bolån och många fler. Om du är i stort behov av några lånetjänster kommer jag att råda dig att kontakta min firma via | spotcapglobalservices@gmail.com | eller skicka ett sms på WhatsApp via: +31642117819 | och har ett lån på ditt konto inom 24 timmar eftersom vi tillhandahåller utmärkta lånetjänster över hela världen.

    Vi erbjuder både långfristiga och kortfristiga lån, säkrade och osäkrade lån och även du kan låna upp till 15 miljoner euro till en ränta på 3 % årligen med en återbetalningstid på 1 till 30 år. Mitt företag hjälper dig att uppnå en mängd olika mål med ett brett utbud av låneprodukter.

    Jag erkänner det faktum att att få ett legitimt lån alltid har varit ett stort problem För individer som har ekonomiska problem och behöver en lösning på det, har många människor det så svårt att få aktielån från sina lokala banker eller andra finansiella institutioner p.g.a. hög ränta, otillräckliga säkerheter, skuldsättningsgrad, låg kreditpoäng eller andra orsaker

    Inga fler väntetider eller stressiga bankbesök. Vår tjänst är tillgänglig 24/7 - du kan få ett lån och slutföra dina transaktioner när och var du än behöver det

    Vi tillhandahåller 24-timmars lånetjänster i världsklass. För frågor/frågor? - Skicka ett e-postmeddelande till | spotcapglobalservices@gmail.com | eller skicka ett sms på WhatsApp via: +31642117819 | & Få svar omedelbart

    Din familj, vänner och kollegor behöver inte veta att du har ont om pengar, skriv bara till oss så får du ett lån.

    Din ekonomiska frihet är i dina händer!!

    SvaraRadera