lördag 22 maj 2021

Till ”Putten”!

 Jag har min terapi, och det är mitt sticke. Har nu stickat lite till ”Plutten”. Eftersom vi inte vet vad ”Plutten” är där kön, så stickat jag neutralt.

Sofie ville ha grått och grönt, men hittade inget grått, utan det blev beige och grönt. Jag blev inte alls nöjd med den gröna mössan, alldeles för stor, så då stickade jag en mössa till, och den passar till en liten nyfödd bebis. 
Men så hade jag lite annat garn, som jag bara stickade upp, till en kofta. Båda koftorna är till en nyfödd bebis. Just nu är mitt sticke till en bebis på typ 3-6 månader.  Fortsättning följer!!

5 kommentarer:

 1. Vad duktig du är på att sticka!
  Jag har inte stickat så mycket jag tycker om att sy!
  Ha en bra söndag i regnet !
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!! Tycker att det är kul med sticket. Då jag stickar tröjor eller koftor så använder jag alltid rundstickor, det blir inte så tungt då, Jag sydde mycket kläder både till mig och till tjejerna i mitt friska liv. Men nu får jag så ont då jag sitter vid symaskinen.

   Radera
 2. Åh så roligt. Både att vänta på en ny liten, och att sticka till densamme. Just nu har jag ingen stickning på gång, men den blivande 9-åringen vill ha ett par mönstrade vantar. Så det kan det bli... i blått, grönt och svart. Färger som hon önskar sig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har flera sticknings projekt på gång. En kofta till plutten, en traktortröja till Melker, och en långkofta till mig. Sen ska jag sticka två mössor till plutten, har garn till en annan traktortröja till Melker, och så ska jag även sticka syltasockor till mig. Så jag är inte sysslolös. Jag brukar ha minst två projekt på gång, något lite lättare som passar till TV-tittande, och sen ett sticke som fodra koncentration.

   Radera
 3. Det hade varit bra med extra pengar!
  Kram!

  SvaraRadera