lördag 17 april 2021

Underbara barnbarn!

Vi köpte en skottkärra till Astrid för flera år sedan. Nu har vi kommit på att Melker också behöver en.  Nå väl, bara att köpa en till honom också.
Igår kom barnen in till oss, de skulle sova över hos mormor och morfar. Melker och morfar började att skruva ihop skottkärran. Efter middagen, och lite soffhäng så ville Melker lägga sig, för han var så trött. Men det var ett måste att ha med sig sin skottkärra upp till sin säng. Inte alla killar som ska ha sin nya fina skottkärra jämte sängen.
Astrid däremot hade Skrållans säng jämte sin säng.

 Underbara barnbarn! Finns det något härligare än att höra barnbarnen då de säger -Mormor, jag älskar dig! Jag älskar dig också morfar!

Idag, då vi hade gått morgonpromenaden med Elsa så stannade Stefan och Melker ute, medans Astrid och jag bakade "mormorskringlor", sen blev det förmiddagsfika ute, givetvis så bjöd Astrid in Therese och Christian. Vi har haft en riktig utedag idag. Korvgrillning till lunch.
Ikväll så kom Sofie och Fredrik på en grill kväll, lite så där, oplanerat, men det var mycket trevligt.
Jag/vi bara älskar våra ungdomar, och det är så härligt då de vill komma hem till mammi o pappi!
4 kommentarer:

 1. Nu börjar det nog lätta för många människor som får träffa sina närmaste. Men vaccinationen går väldigt långsamt här om jag jämför med hur det är hos Katarina och Peter. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi träffar barn och barnbarn, har gjort det nästan hela tiden. Mamma och hennes man, pappa med sambo och svärmor har fått första sprutan. Stefan och jag träffar våra föräldrar, känner vi oss lite krassliga så träffas vi inte.

   Radera
 2. Barnbarn är livets efterrätt .
  Kul att han tyckte om rullebör!
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det. Melker är där morfar är. Han gör precis som Stefan gör.

   Radera