måndag 19 juni 2017

En lyckad sommarfest!

På Stefans jobb har de alltid en sommarfest, då respektive är medbjudna.
Eftersom Stefan fyllde 50 år i våras, tyckte han att det passade att han hade årets fest.
I lördags var det dags.
Kl 13 kom Micke med en fullastad bil. Han har ett en-mans-band, så och erbjöd sig att spela. Det tog två timmar för honom att rigga upp hela utrustningen.
Festen började 15.00, en fin skara på 27 personer.
Vi hade sådan tur med vädret, strålande solsken, så vi började med välkomstdrinken i trädgården.
Jag hade gjort en tävlingstipsrunda. 1. vem skjuter bäst (med luftgeväret) 2. Vem plockar bäst (trädgårdsplockepinn) 3. Vem får i den (balansera en boll på ett rep och få i bollen i en spann) 4. Vem kör fortast (radiobil) 5. Vem kastar högst (kasta mölkky) 6. Vem dricker fortast (dricka upp en ölburk) Efter tipsrundan fick tre karlar åt gången tävla, perfekt för utan Stefan, då var det 18 karlar .
Vi hade dukat långbord på logen, Bordtennisbordet stod på plast, så det spelades lite mest under hela festen. En varm och skön lördagskväll, vi behövde inte ens sätta på infravärmen.
En mycket lyckad fest, klockan var 23,45 då sista gästen åkte hem.
Vi plockade bara ihop koppar och glasen, men lät det stå kvar på logen, jag avskyr att ha det uppställt i köket, tallrikarna och besticken åkte in i diskmaskinen direkt efter maten . Och jag visste att Therese med familj skulle komma som igår fm, så då ville jag inte ha kaos inne.
Ganska skönt att bära in en bricka i taget, och sätta in i diskmaskinen. Eftersom jag är stor motståndare till papptallrikar, plastbestick och plastmuggar så blir det en hel del disk.

I går jobbade inte Therese någonting i huset, utan vi umgicks, himla mysigt, hon, Astrid, jag och hundarna. Christian, Stefan och Jocke började gräva ur inne i huset.

När Christian körde till jobbet idag, så körde han över Linneryd och lämnade Astrid här. Therese jobbar i dag och i morgon, så vi får ha Astrid för oss själva, Mys-pys!

Må väl i sommarvärmen!!

2 kommentarer:

  1. Låter som en kul fest. Härligt att få ha Astrid själv några dagar, förstår jag. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi hade en bra fest, och nu är det mys-gos för hela slanten

      Radera