söndag 30 april 2017

Ändrade planer!

Denna helgen skulle vara en renoverings-rivnings-fri-helg. Stefan och jag skulle ha en trädgårdshelg. Therese och Astrid skulle inte komma hem, men Stefan och Christian skulle köra skräp till tippen som i går på förmiddagen, Christians pappa med fru ville också hjälpa till. Till min förvåning, mycket glädjande så kom Therese, Astrid och Signe också hit.
Det blev även hastigt och lustigt ändrade planer. Så Signe stannade kvar här för natten. Och idag kom de tillbaka, Therese, Christian, Astrid, Christians pappa Ingemar med frun Cina.
Jag misstycker definitivt inte att de kommer hit, och jag få rå om Astrid, hundarna Elsa och Signe trivs bra ihop. Christians pappa Ingemar med fru Cina kom också idag och hjälpte till med rivningsarbetet.

Igår em på började vi trädgårdsarbetet. Stefan körde med jordfräsen i trädgårdslandet. Och jag räfsade lite grenar. Ingen panik, Trädgårdsarbetet springer inte ifrån oss.
Vi ska fortsätta i trädgården i morgon, om nu inte ungdomarna får annat för sig, och kommer hem.

Valborgsmässoafton har vi som vanligt firat ihop med våra goda vänner! <3

Valborgsmässoafton firade vi som vanligt hos våra goda vänner

Natti natti <3

6 kommentarer:

 1. Det blir inte alltid som man planerat, men huvudsaken är att det blir trevligt. Ha en fin första maj.

  SvaraRadera
 2. Tur man kan ändra det planerade och att fler kan umgås tillsammans.
  Vi var hela dagen i Norrahammar, Leonards 4 års kalas, livat i holken med många släktingar. Sen var jag trött på kvällen, tittade på vårsångerna i tv.
  Idag 1 maj jobbar vi lite smått i trädgården, potatisen är redan satt och Rolf flyttar på jordgubbsplantorna (det är liksom hans lilla roliga.)
  Maria var hemma på lunch och vi har alltid något att tjata om, på veckorna jobbar hon (heltid) på kvällarna är hon jätte-trött, så ej lönt att ringa.
  Solskens kramar/ Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltid trevligt att träffa nära och kära <3

   Radera
 3. I helgen fick vi några sköna dagar, så var det skönt trädgårdsväder.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite trist bara att det ska blåsa till och från.

   Radera