söndag 16 juli 2023

Sommar och semester!

 I fredags bjöd vi hit Carina och Håkan. Vi skulle ha bjudit dem hela våren, men tyvärr så har jag inte mått så bra. Det är alltid trevligt att träffa dem. Då vädret tillåter så spelar vi krocket, och vid regn blir det yatzy. Håkan pratade hela tiden om vem som brukar vinna krocket, det brukar han göra. Men jag tyckte att det var viktigare att prata om Yatzy, för den brukar jag vinna. Det var så kul, för Håkan förlorade. Så nu vill han ha revansch. Men tänk vad klockan springer iväg då man har trevligt. Hade bjudit dem kl 17,30, och helt plötsligt var klockan 24,00.

Vi har rådjur som spatserar här i  trädgårdarna, en fin bock, en get med två kid, och en get med ett kid. Kaninerna hoppar också runt i trädgårdarna. Och det är så skönt att vi sluppit grävlingarna, peppar, peppar ta i trä. För dom är inte roliga.

Igår vaknade jag med migrän, inte alls kul. För vi skulle hämta Helmer senast kl 9,30. Jag tog både alvedon och nässprayet mot migrän, sen la jag mig på soffan och sov. Då jag vaknade kände jag mig bättre med groggy. Therese med familj är iväg denna helgen, så Helmer hade all uppmärksamhet. Efter lunch skulle han sova, så då la jag mig också och sov, så skönt. Då Helmer och jag vaknat så körde Helmer och morfar traktor, det var kul. 
Sofie, Fredrik och Ture kom senare på em, och stannade på en grillkväll.

Vaknade idag igen med huvudvärk, men idag var det inte migrän. Låg på soffan hela förmiddagen helt groggy. Som tur var så lättade det efter lunch.

Mitt hunddagis har haft semester stängt, men i fredags fick jag öppna upp dagiset. Sofie med familj skulle till Barnensgård i Karlskrona, så Hugo kom hit, och Therese med familj körde till Örebro i fredags och kommer hem ikväll, så Signe har varit hos oss. 
Kul att kunna hjälpa ungdomarna.


6 kommentarer:

  1. Visst är det roligt att kunna hjälpa barnen. Och det göt du verkligen.
    Är så dålig på att bjuda folk. Avskyr ju matlagning. är nog den största anledningen till att det inte blir av...Borde ju skärpa mej... bara att ha något att göra i tråkigt väder.
    Jobbigt med all huvudvärk. Har sällan eller aldrig sådan. Tacksam för det. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi är alla olika, jag gillar att laga mat, bara jag vet vad jag ska laga, så det är själva menyn som ibland är problemet.
      Stefans och mina föräldrar har alltid ställt upp för oss och barnbarnen, så nu får vi ge tillbaka till våra barn och barnbarn, ni ställer ju också upp för era barn och barnbarn..
      Var glad för att du slipper huvudvärken, jag har konstant huvudvärk, men ibland så är den värre än vanligt.
      Kram Lisa

      Radera
  2. Migrän är inget kul. Det hade jag mycket när jag var yngre, men nu är jag helt fri från det. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så skönt att du sluppit migrän. Kram Lisa

      Radera
  3. Inte alls bra att ha så ont i huvudet!
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Hej mina damer och herrar, Är du i behov av ekonomisk hjälp? Jag är Susan Benson. Jag är en långivare och även finansiell konsult.

    Behöver du ett företagslån, privatlån, bolån eller ett lån för att slutföra ditt projekt? Om ditt svar är ja, rekommenderar jag dig att kontakta min firma. Vi tillhandahåller alla typer av lånetjänster inklusive lång- och kortfristiga lån, säkrade och osäkrade lån och många fler. För mer information, skriv till oss via e-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller skicka ett meddelande till mig direkt på WhatsApp via: +447360502110 och få ett svar på ett ögonblick.

    Ett lån från ett pålitligt och kompetent företag är vad du behöver för att nå ditt mål. Vi är ett omfattande finansiellt tjänsteföretag och vi är engagerade i att hjälpa dig att uppfylla alla dina ambitioner. Vi är specialiserade på att tillhandahålla strukturerade ekonomilösningar till privatpersoner och företag på det mest effektiva och snabbaste sättet.

    * Du kan ansöka om ett lån när som helst, var som helst.
    * Flexibelt belopp - Du bestämmer hur mycket du vill låna.
    * Snabb direktfinansiering - Ta emot ditt lån inom 24 timmar efter godkännande.
    * Flexibel ränta på 3%.
    * Höga godkännanden
    * Flexibel återbetalning - Du ska välja återbetalningsdatum, antingen veckovis, månadsvis eller årligen under en varaktighet på 1-30 år.
    * Enkel onlineansökan.
    * Personlig vägledning och expertis.
    * Inga dolda avgifter

    Gå inte miste om en möjlighet på grund av bristande finansiering. Kontakta mitt företag nu, vi kan hjälpa dig med ett lån eftersom vi har hjälpt många individer och organisationer som har haft ekonomiska svårigheter över hela världen

    För mer information om vårt låneerbjudande, vänligen skicka oss din låneförfrågan via
    E-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp: +447360502110

    Förmedlare/konsulter/mäklare är välkomna att ta med sina kunder och är 100% skyddade. I fullt förtroende kommer vi att arbeta tillsammans för alla inblandade parters fördelar.

    SvaraRadera