tisdag 20 juni 2023

Lillkillen har blivit stor, för han har fått en lillebror!

 Vi har haft som vanligt fullt upp. I måndags kväll fick jag åka ifrån symötet. Jag och Stefan var tvungna att åka upp till Helmer. Jag har alltid min nessesär packad, och jag hade plockat fram lite kläder, typ en BB-väska, Stefans nesseär är också alltid packad, så vi tog packning och körde upp till Hovmantorp. Vi var hos Helmer typ kl 21,20, Sofie var på förlossningen vid 22,00, och lillebror föddes 23,29. Här är det snabba ryck.

I tisdags då Helmer, Stefan och jag ätit frukost , diskat och plockat undan, så körde vi hem. Vi hade en härlig dag..På em hämtade Fredrik hem Helmer, för Sofie och Fredrik lämnade BB på tisdagseftermiddagen.

Stefan hade möte i Växjö på em. Därefter körde han och köpte räkor och bubbel. Så efter att vi varit på Astrids första skolavslutning, så firade Stefan och jag.

Dagarna flöt på. Vi hade en hel del på G
I lördags var vi inbjudna till Therese och Christian på en grillkväll. Mycket gott och trevlig.
Och i söndags efter frukosten körde vi och hämtade Helmer, vilken mysig dag. Givetvis så kom även grannbarnen, Astrid och Melker för att leka med kusinen.
Sen på kvällen kom de allihopa hem på en Tacokväll. Sofie, Fredrik och bebis skulle ju för att hämta Hemler, så därför bjöd jag även in Astrid och Melker, Therese och Christian. Bara älskar våra barnbarn och deras föräldrar.

Tur att jag har dagar då jag kan njuta. För ibland så kommer helvetet. Igår kväll så hade jag ont i huvudet, värre än vanlig. Så jag tog zomig och alvedon då jag skulle lägga mig. Var vaken i natt för huvudvärken, vilken tur att jag medicinerade mig, innan jag la mig. och idag har huvudet och jag varit ovänner, så jag har legat hela dagen ute i uterummet. Hoppas att det är bättre i morgon för jag ska förbereda inför midsommarfirandet. 

Tja, städa, vad är det?? Jag får öppna tvärdrag, så kanske skiten blåser ut. Det viktigaste är att vi får trevligt på midsommarafton, vilket jag vet att vi får. Det är ju gästerna som gör det trevliga, och jag ska fixa maten. Knytkalas????Nänänä, inte hos mig, inte. Det avskyr jag, för då har jag inte full koll.


8 kommentarer:

  1. Grattis!
    Snabba ryck vid förlossning . Gott när det går snabbt och bra.Och att man kan åka hem snabbt om man vill och orkar.
    Du kanske kan testa knytkalas.Jag skulle få huvudvärk om jag skulle fixa mat till många. Avskyr ju matlagning. Men nu ska jag baka bullar... och lite bröd
    Det är helt ok. Kram! //Anna-Lena Grimsås

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Jo det är skönt då det går snabbt.
      Vi har haft midsommarfest hos oss i över 30 år, och haft knytkalas endast två gånger, men då var vi 7 barnfamiljer, varav en familj hade 5 barn. I år blir vi nio vuxna. Så jag tycker att det är lugnt att själv stå för maten. Jag tycker att det är kul att laga mat och ha gäster. Kanske därför som Sofie med familj är hemma och äter i princip varje helg.
      Idag har jag påbörjat midsommarmaten, ska fortsätta i morgon. Tror att vi har handlat hem allt som behövs, endast jordgubbarna saknas.
      Kram Lisa

      Radera
  2. Här blir det knytkals, och vi sänker kraven på hur det "måste" vara. För min del så bidrar jag med sillen. Bara köpes sill blir det, inte ens gravad lax som jag annars gärna gör.
    Grattis till ännu en mormorsroll! En nytt litet knyte som du har förmånen att lära känna och följa under livets gång.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Det är mysigt med de små. Och roligt att följa deras utveckling och uppväxt.

      Radera
    2. Det var sanbba ryck på förlossningen!
      Bry dig inte om att städa.
      Jag har namn på mina dammråttor ,öppnar dörren och kallar ut dom!
      Njut av livet.
      Ha en bra dag!
      Kram!

      Radera
    3. Jag ska bara tvätta toaletterna och dammsuga, sen får resten vara. Vi ska först sitta ute, sen sätter vi oss i uterummet. Så det är ingen som ser om det är städat eller inte. Dammråttorna är ett bevis på att jag har haft något roligare för mig. Kram Lisa

      Radera
  3. Hej mina damer och herrar, Är du i behov av ekonomisk hjälp? Jag är Susan Benson. Jag är en långivare och även finansiell konsult.

    Behöver du ett företagslån, privatlån, bolån eller ett lån för att slutföra ditt projekt? Om ditt svar är ja, rekommenderar jag dig att kontakta min firma. Vi tillhandahåller alla typer av lånetjänster inklusive lång- och kortfristiga lån, säkrade och osäkrade lån och många fler. För mer information, skriv till oss via e-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller skicka ett meddelande till mig direkt på WhatsApp via: +447360502110 och få ett svar på ett ögonblick.

    Ett lån från ett pålitligt och kompetent företag är vad du behöver för att nå ditt mål. Vi är ett omfattande finansiellt tjänsteföretag och vi är engagerade i att hjälpa dig att uppfylla alla dina ambitioner. Vi är specialiserade på att tillhandahålla strukturerade ekonomilösningar till privatpersoner och företag på det mest effektiva och snabbaste sättet.

    * Du kan ansöka om ett lån när som helst, var som helst.
    * Flexibelt belopp - Du bestämmer hur mycket du vill låna.
    * Snabb direktfinansiering - Ta emot ditt lån inom 24 timmar efter godkännande.
    * Flexibel ränta på 3%.
    * Höga godkännanden
    * Flexibel återbetalning - Du ska välja återbetalningsdatum, antingen veckovis, månadsvis eller årligen under en varaktighet på 1-30 år.
    * Enkel onlineansökan.
    * Personlig vägledning och expertis.
    * Inga dolda avgifter

    Gå inte miste om en möjlighet på grund av bristande finansiering. Kontakta mitt företag nu, vi kan hjälpa dig med ett lån eftersom vi har hjälpt många individer och organisationer som har haft ekonomiska svårigheter över hela världen

    För mer information om vårt låneerbjudande, vänligen skicka oss din låneförfrågan via
    E-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp: +447360502110

    Förmedlare/konsulter/mäklare är välkomna att ta med sina kunder och är 100% skyddade. I fullt förtroende kommer vi att arbeta tillsammans för alla inblandade parters fördelar.

    SvaraRadera