fredag 25 mars 2016

Långfredagen!

Långfredagen är inte idag som den var då jag var barn. Vi var då med i ungdomskören så vi var i kyrkan och sjöng. Men att träffa kompisar, eller att ringa till någon gick inte alls för sig. Det fanns ingen affär eller kiosk som var öppen. Det är skillnad emot idag.
Vi var bjudna till svärmor på lunch idag. Som till omväxling så var vi alla samlade. Det var både gott och trevligt. Innan vi körde hem så stannade vi till på ICA och handlade lite som inte finns här hemma. Kan bara säga att jag var inte ensam om att handla på ICA idag.
Lehna fyller 60 år nästa vecka, så i kväll var vi bjudna till henne och pappa. Vi var bara en liten skara som hade tillfälle att komma.
Jag har haft en trevlig dag, trots allt.
Men jag är så in i bomben trött på mycket. Jag har nu haft en hemsk huvudvärk i typ en vecka, och lite där intill. Det hjälper inte med någonting. Jag svär en ramsa, eller fem, tyvärr så hjälper inte det heller. Knaprar en del otäcka piller i hopp om att må bättre.
Phu... Nöjd med dagen iallafall så ska jag nu trilla i snarkelådan.
Natti, natti!

4 kommentarer:

 1. Det händer en hel del hos dig också, precis som det ska vara. Vad fin tupp höna kycklingar . . . .
  Långfredagen var inte lika lång nu som den var 'på min barndomstid', man fick inte göra något ej heller lyssna på pop musik, men jag och syrran målade alltid påskäggen den dagen. Det var det ensa roliga då.

  Ha en fin skön påsk helg med 'de dina' och må väl.
  Glad Påsk kram/ Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju tur att tiderna förändras. Att vi kan göra något roligt en långfredag. Men Stefan får inte starta traktorn eller köra ut i skogen och såga/röja, någon måtta får det vara.

   Radera
 2. Snart kommer Zoé och då blir det full rulle här. Hoppas du får en mysig påsk med barn och barnbarn. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så mysigt! Ni får också ha en härlig påsk.

   Radera